Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sutrašnji prosvjed

Sačić: Branitelji su na strani policije, a ne tih provokatora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Suprotno jučerašnjem skandiranju na nasilnim protuvladinim prosvjedima u središtu Zagreba 'Subota, subota!', spajanja Facebookovih prosvjednika s prosvjednicima branitelja, seljaka i ribara na Trgu bana Jelačića, neće biti.

To nam je u telefonskom razgovoru potvrdio i jedan od organizatora sutrašnjeg prosvjeda branitelja, Željko Sačić. Istaknuo je kako se sutrašnji prosvjed i njegovi sudionici u potpunosti ograđuju od bilo kakvog nasilja usmjerenog protiv policije.

Pročitajte i ovo Odlikovanje branitelja - 1 Nakon 30 godina Predsjednik Milanović odlikovao branitelje: "Ovo je malen, ali i velik dug časti koji Hrvatska ima prema vama" Darko Nekić - 1 NAJAVA DRŽAVNOG TAJNIKA Raste osnovica za invalidninu i druga braniteljska prava, evo kome ide najviše

>> Ne može oboje - ili prosvjed ili EU

>> 'Ulica nije mjesto gdje se smjenjuje vlast'

'Briga me za ove druge, naš je skup prijavljen kod policije. Policija naš skup mora zaštititi od takvih provokatora, a i mi branitelji smo dovoljno iskusni da se i sami možemo zaštititi ako zatreba', rekao nam je Sačić, odgovarajući na pitanje hoće li na glavnom zagrebačkom trgu biti jedan, ili dva prosvjeda.

'Mi se ograđujemo od njih, nemaju oni veze s nama. Mi se od nasilja ograđujemo', poručio je i dodao kako će njihov skup snažnom retorikom vlasti izraziti nezadovoljstvo oko dosadašnjeg vođenja politike u državi.

'Dovoljno smo se nagledali krvi suza i paleži u ratu. Mi ćemo se solidarizirati s policajcima i nećemo dozvoliti da ih se napada', poručio je Sačić i dodao kako je među policajcima koji su jučer osiguravali mir na prosvjedima bilo i njihovih suboraca.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene