Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Počinitelji privedeni

Saborskog zastupnika opljačkala četvorica mladića: Napali ga dok je trčao i oteli mu mobitel

Ilustracija: GettyImages
Ilustracija: GettyImages
Anđelko Stričak, saborski zastupnik HDZ-a, opljačkan je u utorak u Kumičićevoj ulici u Varaždinu.

Četvorica mladića u dobi od 16 do 25 godina presrela su 45-godišnjeg zastupnika tijekom trčanja te ga zatražili novac, a potom i fizički napali te mu oteli mobitel.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća kod Makarske - 2 Užasni prizori FOTO Autobus sletio u provaliju s Jadranske magistrale, sve hitne službe su na terenu Uočena dva konja u središnjem Londonu uplašili su se VIDEO Nesvakidašnja potjera: Središtem Londona dva sata trčalo pet konja, petero ljudi je ozlijeđeno

Stričaku je medicinska pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici, a četvorica počinitelja privedena su i predana pritvorskom nadzorniku Policijske uprave varaždinske.

Dan nakon napada priopćenjem se oglasio i sam Stričak te poručio kako napad nije bio politički motiviran

"Najprije naglašavam da prema mojem mišljenju navedni napad nije politički motiviran. Također, nije vezan uz bilo koje teme koje sam proteklih godina javno otvarao (npr. krađa oružja iz policijskog skladišta), već je riječ o najobičnijem kaznenom djelu. Smatram tko god da se sinoć našao na tom mjestu, u to vrijeme, bio bi napadnut i pokraden.

Kao što je poznato široj javnosti, u svojim istupima oduvijek sam se zalagao za sigurnost svakog pojedinca, njegova temeljna ljudska prava i slobode, i po tome ih i cijenim. I nadalje smatra da je Varaždin siguran grad za svaku osobu, a sve zahvaljujući duhu Varaždinki i Varaždinaca", poručio je Stričak.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene