Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ispiti na trošak Sabora

Sabor: Osposobljavanje po Mrsićevu modelu za devet osoba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Devet osoba dobit će priliku stručno se osposobiti u Hrvatskom saboru po tzv. Mrsićevom modelu - Sabor je raspisao javni poziv za prijam osoba na stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa.

Od devet raspoloživih mjesta šest je u Tajništvu i njegovim službama, jedno u protokolu te dva u Uredu za međunarodne i europske poslove.

Završen studij, znanje stranih jezika, osposobljenost za rad na računalu uvjeti su koji se traže od kandidata i kandidatkinja.

>> VIDEO Modna 'rasprava' u Brezovici: Čija je kravata CRVENIJA?

Pročitajte i ovo Dalija Orešković i Majda Burić između Orešković i HDZ-a VIDEO Obračun u Saboru: "Mislite li da su branitelji za to ginuli, bando lopovska? I moji su roditelji glasali za HDZ, neka im Bog oprosti" Dio oporbe napustio sabornicu - 2 Otišli prije glasanja VIDEO Burna rasprava zbog spornog zakona, dio oporbe napustio sabornicu: "AP krpicu želite prikriti iza leđa žrtava nasilja"

Pojedinosti javnog poziva dostupne su na internetskoj stranici Hrvatskoga sabora.

Za sve informacije kandidati se mogu obratiti na adresu e-pošte: miljenko.cvitanovic@sabor.hr ili na broj telefona: 01/6303-532.

>> EKSKLUZIVNO Građani nezadovoljni Vladom i smjerom države, ALI...

S izabranim kandidatom ili kandidatkinjom zaključuje se ugovor u kojem se utvrđuje radno mjesto za čije se poslove provodi stručno osposobljavanje, trajanje osposobljavanja te međusobna prava, obveze i odgovornosti ugovornih strana.

Osobe koje su se stručno osposobljavale imaju pravo polaganja državnog stručnog ispita o trošku Sabora. (Hina)
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene