Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U 2013. godini ukupno je u zdravstvenom sustavu liječeno 7.858 osoba što je za tri osobe više nego u 2012.


Hrvatski sabor u petak zasjedanje nastavlja raspravom o izvješću o provedbi Nacionalne strategije i Akcijskog plana suzbijanja zlouporabe droga u Republici Hrvatskoj za 2013. godinu

Vezani članci Andrej Plenković i Gordan Maras (Foto: Dnevnik.hr) Saborski Odbor za Ustav odlučio da je Kujundžić manji prioritet: Mostov prijedlog za smjenu ministra će čekati jesen Andrej Plenković (Foto: Dnevnik.hr) Plenković se u kasne sate u Saboru hvalio rejtingom i kritizirao oporbu. Na pitanje o Žalac poručio: "To nije bitna tema"

U 2013. godini ukupno je u zdravstvenom sustavu liječeno 7.858 osoba što je za tri osobe više nego u 2012. Udio opijatskih ovisnika u ukupnom broju liječenih je sličan kao i prijašnjih godina te iznosi 80,4posto odnosno 6.315 osoba. Udio neopijatskih ovisnika je 19,6 posto ili 1.543 osobe.

Neobična rasprava u Saboru o tropskom drvetu, pečenju krafni i čačkalicama

Od 21 županije njih sedam ima zabilježen veći postotak ovisnika od hrvatskog prosjeka.

Ukupni specifični javni rashodi u području suzbijanja zlouporabe droga u 2013. godini iznosili su gotovo 118 milijuna kuna što u usporedbi s prethodnom godinom predstavlja smanjenje od 5,2 posto odnosno povećanje od 14,2 posto u odnosu na 2011. godinu.

Predsjednik Hrvatskoga sabora Josip Leko u petak će primiti predstavnike branitelja iz Savske. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook