Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uvode se prekršajne kazne

Sabor o izmjenama Zakona o trgovini

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski sabor u nastavku zasjedanja razmatrai konačni prijedlog izmjena Zakona o trgovini, koji će obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima (OPG) omogućiti prodaju na malo na štandovima.

Članovima OPG-a dopušta se da svoje proizvode prodaju izvan prodavaonica i na klupama unutar trgovačkih centara, ustanova i sl. te putem prodaje na daljinu, no pritom će morati poštovati propise vezane uz prodaju hrane.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović Dan za pamćenje Obrat na obrat! Sve što trebate znati o najluđem danu u hrvatskoj političkoj povijesti Zoran Milanović Pitanje budućnosti RH Zoran Milanović otkriva ''vojnu tajnu'': Na ovo se čeka već neko vrijeme

U Saboru o stečaju: 'Prste daleko i ĆAO od Mirne!'

Uvode se prekršajne kazne za nositelje i članove OPG-a koji djelatnost obavljaju bez rješenja nadležnog ureda državne uprave.

Vlada očekuje da će predloženi zakon pomoći u suzbijanju sive ekonomije.

U Saboru je jutros određena još jedna stanka zbog pokrenutog stečaja u rovinjskoj 'Mirni', nakon koje je oporba zatražila posebnu raspravu o učincima Zakona o predstečajnoj nagodbi, tvrdeći da se u njegovoj provedbi skrivaju 'sumnjivi dogovori i pogodbe koje imaju elemente koruptivnih aktivnosti'. (Hina)

'Puna nam je pipa lokalne mafije!'

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene