Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Premijerka Jadranka Kosor otvorila je Međunarodni specijalizirani sajam na Zagrebačkom velesajmu.


Dobro raspoložena premijerka na svečanom otvaranju Međunarodnog specijaliziranog sajma izjavila je kako je ovo vrlo važan korak za hrvatsku ekonomiju. 'U jeku borbe za gospodarski oporavak itekako je važna turistička sezona ispred nas i što veći broj turista koji će posjetiti našu zemlju', rekla je premijerka.

Vezani članci Cijepljenje na Velesajmu Ministarstvo o cijepljenju: "Otklonili smo grešku, platforma radi bez poteškoća." Obiteljski liječnici: "Događa se da termine dobiju i oni koji su već cijepljeni" Masovno cijepljenje na Velesajmu - 5 Šostar objasnio zašto su se danas stvarale gužve na Velesajmu: "Ljudi su krivo shvatili ministra Beroša"

Dodala je kako je sigurna da će RH završiti pregovore s Europskom unijom do kraja lipnja što će biti vrlo bitno za turiste koji će dolaziti. Premijerka Kosor obišla je većinu štandova na sajmu, među kojima i one iz Bosne i Hercegovine, Srbije i cijele regije.

>> Kosor predstavila nove projekte koji će oživjeti gospodarstvo

S njom u pratnji bili su ministar poljoprivrede i potpredsjednik Vlade Petar Čobanković, ministar gospodarstva, rada i poduzetništva Đuro Popijač i ministar zdravstva i potpredsjednik Vlade Darko Milinović. Premijerka Kosor je rekla kako je sa sobom povela ministre da bi pokazala podršku koju daje ovoj manifestaciji.

Na Međunarodnom specijaliziranom sajam na Zagrebačkom velesajmu predstavilo se 525 izlagača iz 28 zemalja.