Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nemojte ih konzumirati

S tržišta se povlači dio Kinder čokolada, iz tvrtke kažu da je to mjera opreza

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što su određeni Kinder proizvodi, proizvodeni u Belgiji, povučeni s polica trgovina u nekoliko europskih zemalja zbog moguće kontaminacije salmonelom više neće biti u prodaji niti u Republici Hrvatskoj.

Tvrtka Ferrero u četvrtak je objavila kako je kao mjeru opreza odlučila sama dobrovoljno povući iz prodaje u Republici Hrvatskoj proizvode Kinder Schoko-Bons, Kinder Surprise Maxi i Kinder Happy Moments.

Tvrtka surađuje s nadležnim tijelima za sigurnost hrane zbog moguće povezanosti s pojedinim prijavljenim slučajevima salmonele van teritorija Republike Hrvatske, naveli su u pripćenju.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna U NEKOLIKO ZEMALJA Čokolada, igračka, iznenađenje: U Kinder jajima pronađena salmonela

"Iako prilikom stavljanja Kinder proizvoda na tržište, niti jedan proizvod nije bio pozitivan na salmonelu i nismo zaprimili niti jednu pritužbu potrošača, ovu stvar shvaćamo vrlo ozbiljno jer nam je zaštita potrošača uvijek na prvom mjestu.

Svi ostali Ferrero proizvodi, uključujući Kinder proizvode, nisu zahvaćeni ovim dobrovoljnim povlačenjem iz prodaje.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Objavio Državni inspektorat Provjerite zalihe i nemojte ga konzumirati! S tržišta se povlači sladoled, sadrži pesticid

Surađujemo s našim distributerom kako bismo osigurali da navedeni Kinder proizvodi više ne budu u prodaji.

Ako imate neki od navedenih Kinder proizvoda, savjetujemo vam da ih ne konzumirate. Zadržite Kinder proizvod i kontaktirajte Ferrero Odjel za odnose s potrošačima koji će Vam rado pomoći na potrosacki-servis@ferrero.com.", ističu u Ferreru.

Povlače se proizvodi sa sljedećim lot brojevima proizvedeni u Belgiji:

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene