Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Govor mržnje na Facebooku

S profila svećenika sipane uvrede: "Sve bih vas pedere na Goli otok pa se tamo plodite i množite"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Andrija Vrbanić, župnik Župe Sv. Rozalije u Ivanovcu kod Osijeka, privukao je pažnju komentarima koji su s njegova profila postavljeni na objavu Osijek Newsa o Thompsonovu koncertu.

Ispod objave o prodaji ulaznica za Thompsonov koncert u Antunovcu s Vrbanićeva su profila ispisani brojni komentari kojima je sadržaj krajnje sramotan.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna "Uvijek u načelu" Župnik koji voli mercedese ima još jednu strast: Češće pozdravlja sa "Za dom spremni" nego s "Hvaljen Isus" Slika nije dostupna STAR GODINU DANA Svećenik iz malog slavonskog mjesta kupio skupocjeni Mercedes E klase

"... može i tebi za korekciju mozga ako uopće imaš što u glavi",

"Ne sekirajte se za ulaznice. Ovo je hrvatska fešta, a ne za vas bandite",

"Ja sam čuo za tebe ... da si normalan, a kad ono kreten. Šta tebe briga. Šta se petljaš u muške poslove, za tebe kažu da se ne zna jesi li muško, žensko, srednje ili pedericus. Ja već uplatio mercedes S 500 i to bijela boja, jer mi se vozi bijela boja. Ti nećeš ni bicikl voziti bijedo ljudska i isprdak",

"... Tebi kretenu ništa nije sveto",

"Skrivate se govnari. Vama je lice i dupe jedno te isto. Nikoga ja ne ubijam niti mi to pada na pamet. Imao sam prilike u ratu i nisam to učinio niti bi. A glupane, imaš neke institucije. A da bi sve vas koji ne možete smisliti Hrvatsku, bez pardona potjerao. ZA DOM SPREMNI! A za tebe ... sam čuo da si peder od formata pa i ime te odaje. Ali to me ne sekira. Ja bih vas pedere sve na Goli otok pa se tamo plodite i množite do mile volje",

"... Vas pedere iskorijeniti", pisalo je u komentarima s potpisom svećenika iz Ivanovca.

Bez komentara na novinarski upit

Komentari su nakon nekog vremena obrisani s posta, no pitali smo Vrbanića o čemu se radi i tko je autor govora mržnje na njegovu profilu na Facebooku.

"Ja ne bih ništa komentirao. Ja ne znam jesu li to moji upisi, još nisam bio na portalu pa ne bih znao. Ne bih ništa rekao. Dok pregledam, možete me nazvati. Imam neke stranke pa nisam u mogućnosti sada razgovarati. Dok to sve pregledam...", bio je kratak Andrija Vrbanić, župnik Župe Sv. Rozalije u Ivanovcu kod Osijeka.

Ranije je za N1 kazao kako je "moguće da mu je netko provalio u Facebook profil" te da on to nije pisao.

"Meni homoseksualci ne smetaju, nitko meni ne smeta", kazao je Vrbanić i dodao: "Smeta mi na portalima kad se svi okome na Thompsona, svi su protiv Hrvatske, šire jugoslovenstvo, to meni smeta. Ali ne mislim da ikoga treba iskorijeniti. Ja nisam pisao te komentare."

Podsjetimo, župnik Andrija Vrbanić, koji vodi Župu sv. Rozalije u Ivanovcu kod Osijeka, našao se sredinom prosinca prošle godine na udaru kritika zbog kupnje automobila vrijednog gotovo 300 tisuća kuna. Upravo je taj automobil župnik krajem prosinca – razbio.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene