Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bolja Hrvatska

Prvi u RH proizvodi nativni propolis

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
29-ogodišnji Božo nije dugo razmišljao. Otac je na njega prenio ljubav i fasciniranost pčelama i proizvodima pčelinjeg porijekla

Iz čiste ljubavi nastala je i prva tvrtka u Hrvatskoj koja istražuje hrvatski propolis i pčelinju pelud te proizvodi preparate iz prirodnih izvora biljnog i pčelinjeg porijekla. Počeli su kao mala tvrtka. Proboj na tržište nije bio lagan.

Pročitajte i ovo Katarina Brajdić - 4 Bolja Hrvatska Katarina ima posuđenu protezu: ''Kad čovjeku zatreba da mu je vratim, morat ću je vratiti'' Bolja Hrvatska 26.02.2024. - 2 Doktorirala s najvišim ocjenama Prva svjetska gramatika romskog jezika djelo je Katarine Katavić: "Jezik je prelijep, htjela sam ga prikazati što bolje mogu"

'Imao sam poteškoća kao medicinar prihvatiti da postoje ljekovita svojstva prirodnog podrijetla kao što je propolis, pelud, matična mliječ. Vlastiti biznis je bilo jako teško pokrenuti. Kad sada pogledam unatrag, mislim da smo opstali zahvaljujući dobrim iskustvima korisnika, jer nismo imali nikakvih sredstava koji bi podupirali neki ozbiljni marketing', rekao je Božo.

No danas, 10 godina poslije, hrvatski propolis kupuje se i vani. Dobitnici su vrijednih nacionalnih i međunarodnih priznanja, no ono najzvučnije dodijelila im je ameička nevladina organizacija US AID koja je njihov rad ocijenila kao projekt od nacionalne važnosti za Hrvatsku.


Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene