Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Njemačka tvrtka RWE Energija, još jedan konkurent državnom distributeru električne energije, predstavila je svoju ponudu za kućanstva, koja uključuje popuste.


Tvrtka RWE Energija predstavila je na konferenciji za novinare svoju ponudu električne energije za kućanstva u Hrvatskoj, s naglaskom na popuste.

>>HEP dobio konkurenciju iz Slovenije, pogledajte koliko možete uštedjeti!

Vezani članci Slika nije dostupna HEP: Bez struje u Hrvatskoj ostalo 50.000 ljudi Slika nije dostupna Panenić optužuje: 'Krive su prethodne političke garniture koje su interesnim grupama dale za zarađuju na građanima'

Predstavnici RWE na konferenciji su izvijestili kako ona kućanstva koja se odluče za njih kao dobavljača električne energije, mogu potpisati ugovor na 36 mjeseci za koji u prvoj godini dobivaju 10 posto popusta, ugovor na 24 mjeseca - 7 posto popusta, a ugovor na 12 mjeseci - 5 posto popusta.

Agenti na terenu

Dodaju kako već od sutra njihovi agenti kreću na teren pri čemu će kućanstva upoznati s cijenama i uvjetima koje nude, a da je za promjenu distributera električne energije dovoljno dati samo dva potpisa. Jedan s kojim će korisnik potpisati ugovor s RWE i drugi kojim će im dati punomoć da sve što je potrebno za transfer učini umjesto korisnika.

Upitani za najavu slovenske tvrtke koja će također distribuirati električnu energiju u Hrvatskoj, rekli su da konkurenciju ne žele komentirati, ali je se ne boje. Vjeruju da će usluge njihove firme u sljedećih godinu dana koristiti 10 posto hrvatskih kućanstava.

Električna energija po nižoj cijeni

RWE Energija nastala je preuzimanjem tvrtke Energija 2 Sustavi, koju je obavilo društvo RWE Hrvatska, podružnica njemačke RWE Grupe.

'Maksimalno ćemo se truditi da potrošačima u Hrvatskoj ponudimo energiju po nižoj cijeni, uz sigurnost koju donosi pozicija međunarodne kompanije te uslugu koja vodi brigu o svojim kupcima', rekao je nedavno Miroslav Kulla, glavni operativni direktor RWE Hrvatska.

'RWE je poznata i renomirana kompanija u energetskom sektoru. Vrlo rano smo shvatili kako se trebamo povezati s tako snažnim strateškim partnerom, koji je zahvaljujući vlastitim proizvodnim kapacitetima i prodajnim kanalima u stanju osigurati stabilnu i sigurnu isporuku, što će nam pomoći u osvajanju značajnog tržišnog udjela', ocijenio je Zoran Miliša, direktor Energije 2.(G.K. / I.P.M. / I.D. /HIna)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook