Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Liječili' su ga

Roditelji ubili svog 23-mjesečnog sinčića metadonom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Brtanski par ovisnika, svom je sinčići davao ogromne količine metadona umjesto dječjeg lijeka za prehladu. Posljedice su bile kobne.

Britanski par Jamie Green i Sonia Britten, oboje ovisnici, svom su 23-mjesečnom djetetu davali metadon umjesto dječjeg lijeka protiv vrućice i bolova. Dječak je preminuo nakon što mu je otac dao posljednju dozu koja je bila jednaka dozi za odrasle koji se odvikavaju od heroina, piše The Sun.

Pročitajte i ovo Hitna pomoć Jedna osoba privedena Strava u Slavoniji: U centru grada pronađeno tijelo, sumnja se na ubojstvo Petero mrtvih u Oklahomi Zajednica tuguje Petero pronađeno mrtvo u kući, među njima i dvoje djece: Ubijeni su, a policija je pronašla ključan trag

'Roditelji' preminulog dječaka nisu ni shvatili da maleni više ne diše jer su bili pod utjecajem alkohola i različitih droga. Njegovo su tijelo našli tek pet sati nakon što je preminuo.

>> Vezao dijete užetom u stražnjem dijelu kamioneta, policajce pitao: 'U čemu je problem?'

Ustanovljeno je kako su Green i Britten dječačiću umjesto lijeka davali metadon barem osam mjeseci prije no što je preminuo. Djetetov otac osuđen je na devet godina zatvora jer je on bio taj koji je djetetu dao smrtonosnu dozu metadona, a majka je osuđena na 4 godine jer je dopustila da se dijete 'liječi' metadonom.

Metadon je bio prepisan i majci i ocu malenog Jaydena koji su ga tražili kako bi se odviknuli od težih droga, no to im baš i nije pošlo za rukom.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene