Obavijesti Video Pretražite Navigacija
0+ i A+

U Rijeci nedostaje zaliha krvi: Pozivaju se građani da od danas do četvrtka daruju krv i nekome spase život

Darivanje krvi, ilustracija - 2
Darivanje krvi, ilustracija - 2 Foto: DNEVNIK.hr
Iz riječkoga Kliničkog bolničkog centra u utorak je upućen hitan poziv darivateljima krvi da daruju krv, ponajprije darivateljima koji imaju krvne grupe 0 pozitivna (0+) i A pozitivna (A+).

''Crveni križ Rijeka i KBC Rijeka pozivaju građane, davatelje krvi i one koji će to postati, da zbog nedostatnih zaliha daruju krv na Kliničkom zavodu za transfuzijsku medicinu. Poziv se prvenstveno odnosi na krvne grupe 0 pozitivna (0+) i A pozitivna (A+)'', naveli su iz riječke bolnice.

Pročitajte i ovo Masovna proslava naslova: Zadrani kršili mjere - 3 Hrvatska iz minute u minutu U Hrvatskoj 96 novih slučajeva: Zadarska županija otkrila koliko je novozaraženih nakon masovnog kršenja mjera na košarkaškoj utakmici

Pročitajte i ovo Dijana Zadravec Javno saslušanje Zadravec pokazala dokumente koji navodno dokazuju nepravilnosti u KBC-u: ''Preko posrednika su mi prijetili otkazom. Vatavuk se usporedio s Hitlerom''

Naglašavaju kako su dobrodošli davatelji i ostalih krvnih grupa.

U Klinički zavod za transfuzijsku medicinu na darivanje krvi može se doći danas te u srijedu i četvrtak od 8 do 19 sati.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene