Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Riječka dječja bolnica konačno je dobila novi Odjel za hematologiju i onkologiju.


Maleni pacijenti riječke dječje bolnice do sada su bili smješteni u premalenom prostoru, a od sada će na raspolaganju imati 320 četvornih metara opremljenih najmodernijom medicinskom i nemedicinskom opremom. Mnogo je više mjesta predviđeno i za roditelje koji će na novome odjelu s djecom moći biti 24 sata na dan. To je za mališane i njihovo liječenje iznimno važno, pa se svi nadaju još boljim rezultatima.

Vezani članci Ella Dvornik Ella Dvornik završila u bolnici, sve objasnila na Instagramu: "Rasplakala sam se, pogodilo me to" Mjesto pronalaska avionske bombe zaostale iz Drugog svjetskog rata Zbog avionske bombe evakuirat će dio Rijeke: Policija objavila upozorenje i poručila građanima gdje se ne smiju kretati

>> 'Strah me što smo počeli računati jesu li djeca profitabilna ili ne'

'Odjel je vrlo suvremen, dakle ima uvjete koje je ova dječja hematoonkologija zaslužila i zaslužili su prvenstveno naši mali pacijenti', kazao je ministar zdravlja Rajko Ostojić. 'Ovdje će imati sve što im je potrebno. Novu kvalitetu života i ja vjerujem još bolje rezultate', kazala je Jelena Roganović, pročelnica Odjela za hematologiju i onkologiju riječke dječje bolnice. 'Velika je razlika. Ovo je kao dan i noć. Ovo nema nitko u Hrvatskoj', kazao je Rajko Milošević.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook