Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Konačno više prostora

Rijeka dobila novu dječju hematoonkologiju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Riječka dječja bolnica konačno je dobila novi Odjel za hematologiju i onkologiju.

Maleni pacijenti riječke dječje bolnice do sada su bili smješteni u premalenom prostoru, a od sada će na raspolaganju imati 320 četvornih metara opremljenih najmodernijom medicinskom i nemedicinskom opremom. Mnogo je više mjesta predviđeno i za roditelje koji će na novome odjelu s djecom moći biti 24 sata na dan. To je za mališane i njihovo liječenje iznimno važno, pa se svi nadaju još boljim rezultatima.

Pročitajte i ovo Prosvjed radnika Autotroleja Traže bolje uvjete Radnici javnog gradskog prijevoznika u Rijeci prosvjeduju: "Izrabljuje ih se i plaća ispod minimalca" Ilustracija Očevid u tijeku Automobil sletio kod Požege: Jedna osoba prevezena u bolnicu

>> 'Strah me što smo počeli računati jesu li djeca profitabilna ili ne'

'Odjel je vrlo suvremen, dakle ima uvjete koje je ova dječja hematoonkologija zaslužila i zaslužili su prvenstveno naši mali pacijenti', kazao je ministar zdravlja Rajko Ostojić. 'Ovdje će imati sve što im je potrebno. Novu kvalitetu života i ja vjerujem još bolje rezultate', kazala je Jelena Roganović, pročelnica Odjela za hematologiju i onkologiju riječke dječje bolnice. 'Velika je razlika. Ovo je kao dan i noć. Ovo nema nitko u Hrvatskoj', kazao je Rajko Milošević.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene