Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nastavlja se drama u centru Rijeke. Poduzetnica Slavica Šota traži svoja prava na poslovni prostor.


Riječka poduzetnica Slavica Šota i dalje se nalazi u poslovnom prostoru za koji tvrdi da je u njenom vlasništvu. Ispred lokala su zaštitari, a ona uskoro može očekivati i nalog suda za iseljenje. Kada primi nalog ima 48 sati da napusti prostor u kojem se nalazi još od utorka.

>> Rijeka: Zabarikadirala se u lokal i ne izlazi već pet dana

Vezani članci Policija, ilustracija Završeno kriminalističko istraživanje: Udario muškarca, on pao na tlo i kasnije preminuo od ozljeda Snježana Mehun Snježana Mehun otkrila zašto su ju muškarci mrzili dok im je bila šefica: "Prvo to krene kao uvaljivanje..."

Podsjetimo, Šota kaže da je lokale kupila prije desetak godina od Slovenaca kojima su vraćeni u postupku denacionalizacije te da joj je vlasništvo potvrdio sud u Ljubljani. Ona se sada boji kako bi mogla ostati bez lokala zbog dugogodišnje sudske zavrzlame.

Šota je u prostor ušla uz pomoć zaštitara te je s unutarnje strane polijepila natpise kojima optužuje poduzetnika Mirka Pavičića da želi ući u taj prostor. Izlozi su sada oblijepljeni s vanjske strane kako prolaznici ne bi vidjeli što sve piše Šota.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook