Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Mosa bavlju"

Riječani humanitarnom akcijom "Mosa bavlju" prikupljaju novac za liječenje Tomislava Nikla

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Riječani posljednjih dana organiziraju humanitarnu akciju kako bi pomogli Tomislavu Niklu, čovjeku koji već šest godina boluje od tumora na licu.

Riječani ovih dana organiziraju humanitarnu akciju kako bi prikupili novac za liječenje Tomislava Nikla. Nikl boluje od tumora na licu posljednjih šest godina. Od prošlog tjedna riječka navijačka skupina Armada i prijatelji Tomislava Nikla pokrenuli su akciju "Mosa bavlju" - Samo ljubav kojom pokušavaju skupiti novac za njegovo liječenje.

Pročitajte i ovo Hrvatski Caritas Vrijeme darivanja traje Hrvatski Caritas organizira humanitarnu akciju "Za 1000 radosti": Cilj je prikupiti sredstva najpotrebnijima Kalendar udruge Krijesnica - 1 Empatija stvara bolji svijet Kalendar koji je izazvao lavinu dobrote: ''Mi odrasli idemo s idejom bit će tužni, istraumatizirani, no oni su djeca - svijetle!"

"Nije to samo fizička bol koju trpi godinama na cijelom licu i glavi, već to što su prolazile godine bez ikakve točne dijagnoze. Razni doktori, klinike i medicinske ustanove nisu sa sigurnošću mogle reći o kojoj točno bolesti se radi, od najcrnijih dijagnoza do nemogućnosti operativnih zahvata zbog nedostupnosti tumora u glavi", navodi se na Facebook stranici Mosa bavlju.

Na društvenoj mreži dodaju i da je Tomislav Nikl otac i suprug, prijatelj i navijač, hrvatski branitelj koji je nakon liječenja, kemoterapije i zračenja prije nekoliko mjeseci dobio novu dijagnozu, novi tumor na licu. "U nedjelju putuje u Istanbul, u kliniku na kojoj bi trebalo biti obavljeno liječenje", kazao je za DNEVNIK.hr Denis Povrh-Čečo iz Armade.  

"Napravit ćemo i koncert u Rijeci, ići ćemo na utakmicu RK Zameta i RK Dubrovnika 8. veljače, gdje će sav prihod od ulaznica bit namijenjen za ovu humanitarnu akciju", navodi se na stranici. Uz to, na Facebook stranici Mosa bavlju, organizirana je i aukcija više dijelova trenirki, dresova, ali i predmeta povezanih uz NK Rijeku, grad Rijeku i Primorje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene