Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Philips

Revolucija u podrezivanju, oblikovanju i brijanju apsolutno svih dlačica na licu i tijelu

PR
PR Foto: PR
Recite zbogom dugom i napornom brijanju! Muškarčeva brada uvijek je predstavljala više od same dlake na licu. Kroz povijest su se u nekim kulturama duge brade povezivale s dostojanstvom, mudrošću, snagom i hrabrošću, dok su se u drugim kulturama muškarci s dugim bradama smatrali bogatima i utjecajnima.

U današnje vrijeme bradati muškarci i njihov stil brade puno govori o njima i njihovom karakteru, zbog čega brada danas uživa status modnog dodatka. S porastom popularnosti brade u moderno doba, zbog većeg broja svakodnevnih obaveza, prirodno je porastao i interes za modernim rješenjima koja omogućuju brže i lakše brijanje. Tako je rođen aparat za brijanje Philips OneBlade - revolucionarni hibridni aparat koji može podrezivati, brijati i kreirati čiste linije i rubove na bilo kojoj duljini dlačica na licu i tijelu.

Pročitajte i ovo PR Daj zabrij na zdravlje Vaterpolisti VK Medveščak povodom Movembera skinuli sve osim brkova Slika nije dostupna Objavila kompanija Philips povlači dio respiratora, toksične čestice mogle bi izazvati rak: "Doći će do nestašice"

PR PR (Foto: PR)

Jedinstvena OneBlade tehnologija

Za ljeto bez iritacija i crvenila, zahvali tehnologiji dvostranih oštrica koje s 200 pokreta u sekundi precizno podrezuju, oblikuju i briju bradu i tijelo. OneBlade se lako probija čak i kroz gustu, dugačku bradu, podrezujući svaku dlačicu ravnomjerno, prati konture tvog lica i omogućuje efikasno i ugodno brijanje na svim djelovima lica. Glatki premaz i zaobljeni vrhovi oštrica dizajnirani su za dvostruku zaštitu tvoje kože.

PR PR (Foto: PR)


Izdržljive oštrice i snažna baterija


OneBlade ti omogućuje potpunu prilagodbu načina brijanja ovisno željama i navikama za maksimalan osjećaj ugode. Možeš se brijati na mokro ili suho, s ili bez pjene, a kako je vodootporan - čak i pod tušem. Na tebi je da odabereš svoj stil i odrediš svoj ritual brijanja. Razmišljaš kako će OneBlade oštrica trajati dulje od obične britvnice čak dva dana? Ne brini, njegove oštrice dizajnirane su za dugotrajne rezultate. Više ne moraš brinuti o tome hoće li te iduće brijanje iznevjeriti jer si zaboravio posjetiti trgovinu i kupiti novu zamjensku oštricu. Što se OneBlade-a tiče, trgovinu posjeti svaka 4 mjeseca, a ostatak vremena ste ti i tvoje dlačice na licu i tijelu mirni! Ukoliko te možda brine baterija, ni tu te neće iznevjeriti jer uz punjivu litij-ionsku bateriju možeš brijati 45 minuta neprekidno.

PR PR (Foto: PR)

Ako je tvoj stil tvoja stvar i ako igraš prema svojim pravilima, pravi je trenutak da saznaš nešto više o jedinom uređaju s kojim ćeš se srediti od glave do pete!

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene