Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Istaknuti novinar i višestruki svjetski prvak u Nanbudo borbama, Edin Mahmuljin, vratio se sa Svjetskog kupa iz Casablance.


Reporter Provjerenog nastupio je u kategoriji samoobrane protiv dvojice napadača. Pritom je koristio svoje znanje ručnih i nožnih udaraca te vratolomnih bacanja koje su osnova Nanbudo sporta.

Vezani članci Poplave i odron, ilustracija (Foto: AFP) Maroko: Najmanje sedam osoba poginulo u poplavama Djevojke u kratkim hlačicama, ilustracija (Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL) "Odrubit ću vam glave!": Volonterke koje su pomagale graditi cestu dobile stravičnu prijetnju zbog - kratkih hlačica

Zajedno sa svojim kolegama Darkom Laktašićem i Vedranom Sedlarom uvjerljivo je osvojio zlato. Održano natjecanje okupilo je oko stotinjak natjecatelja iz desetak zemalja svijeta među kojima su Maroko, Tunis, Švicarska, Kanada, Italija i druge zemlje.

'Uz svakodnevni novinarski i istraživački rad zbog kojeg su reportaže emisije Provjereno iznimno gledane, svakako je veliki uspjeh biti i dalje u vrhu sporta kojim se bavim od pete godine života. Sve godine truda, vježbe i mog rada ovakvim uspjesima su nagrađene', ističe Edin. Uz nove novinarske izazove, Edina u studenom očekuje i novi nastup na svjetskom prvenstvu u Italiji.