Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tele2 je ostvario najbolji rezultat na testu kvalitete podatkovnih usluga prema testiranju njemačke tvrtke P3 Communications provedenom u svibnju 2016.


Tele2 stavlja sve veći naglasak na podatkovni promet budući da je upravo u tom segmentu budućnost telekomunikacija. Zbog toga je i provedena velika nadogradnja 3G mreže i uvođenje moderne, superbrze 4G mreže, pa Tele2 korisnici mogu sada uživati u svim blagodatima ovih tehnologija.

Vezani članci Roditelji se teško odvajaju od mobitela Vjeruju li da se baš njima neće dogoditi nesreća? Čak 73 posto roditelja koristi mobitel dok je u prometu s djecom PR Tele2 raspisao poziv za donaciju deset dronova vatrogasnim društvima

“Tele2 neprestano ulaže u razvoj svoje mreže i tehnologija koje podržava, a to se pogotovo vidi sa zadnjom 4G nadogradnjom. Nama je trebao pouzdan partner koji shvaća potrebu za stalnim napredovanjem i težnjom prema boljem, pa zato smatram da je ova suradnja samo početak odličnog partnerstva.” Filip Krivak, Pomoćnik direktora za dugoročne najmove

SIXT je međunarodni lider u rent-a-car industriji i inovativnim rješenjima za mobilnost, kao što su Drive Now ili MyDriver. Osim što posluje u više od 100 zemalja širom svijeta, SIXT ima i najveću flotu vozila u Hrvatskoj, a uz sve to i dalje nudi bolje aute za svakoga uz iznimnu cijenu. U SIXT-u nema kupaca, samo gosti, što znači da je najam zapravo iskustvo ravno onom u hotelu s pet zvjezdica. Baš iz tih razloga se partnerstvo između Tele2 i SIXT-a učinilo kao idealna kombinacija.

Uz poslovanje diljem Hrvatske i flotu veću od 4.000 vozila, SIXT-u je potreban stabilan i kvalitetan WiFi koji će nuditi svojim kupcima kao dodatnu vrijednost pri najmu. Upravo zato su odabrali super brzi Tele2 4G mobilni internet koji im uvijek pruža kvalitetan 4G signal za cijelu njihovu flotu gdje god se nalazili. Kvaliteta ove usluge i Tele2 mreže potvrđena je i istraživanjem.

Tele2 je ostvario najbolji rezultat na testu kvalitete podatkovnih usluga prema testiranju njemačke tvrtke P3 Communications provedenom u svibnju 2016.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju