Rektor otkrio ploču na kojoj je njegovo prezime pogrešno otisnuto (Foto: Mario Jurič)
Rektor otkrio ploču na kojoj je njegovo prezime pogrešno otisnuto (Foto: Mario Jurič) Foto: Mario Juri?

Na zgradi Filozofskog fakulteta u Splitu otkrivena je ploča s jednim gafom. Otkrio ju je rektor Šimun Anđelinović, kojemu je na ploči pogrešno otisnuto prezime.


''U mandatu rektora Sveučilišta u Splitu, prof. dr. sc. Šimuna Anđelovića, Vlada Republike Hrvatske na čelu s predsjednikom Andrejem Plenkovićem osigurala je sredstva za kupnju ove zgrade za potrebe Filozofskog fakulteta i rektorata. Zgrada je nakon preuređenja u rujnu 2018. godine predana na korištenje studentima i zaposlenicima Sveučilišta u Splitu'', stoji na ploči.
 

Vezani članci Evakuacija korisnika Doma za starije i nemoćne Djelatnici Doma u Splitu: ''Jednoglasno podržavamo našeg ravnatelja. Napadati ga nije ljudski'' Splitski Dom za starije i nemoćne u Vukovarskoj ulici Ispovijest sestre iz splitskog doma za starije: "Kod nas je higijena kao u klinici Schwarzwald, očito su problem bili ljudi izvana"

 

Time je na današnjem svečanom otvorenju preuređenih prostora u zgradi Poljičanka rektor sveučilišta Šimun Anđelinović osobno otkrio spomen-ploču na zgradi Filozofskog fakulteta na kojoj stoji njegovo ime - pogrešno otisnuto.