Rektor otkrio ploču na kojoj je njegovo prezime pogrešno otisnuto (Foto: Mario Jurič)
Rektor otkrio ploču na kojoj je njegovo prezime pogrešno otisnuto (Foto: Mario Jurič) Foto: Mario Juri?

Na zgradi Filozofskog fakulteta u Splitu otkrivena je ploča s jednim gafom. Otkrio ju je rektor Šimun Anđelinović, kojemu je na ploči pogrešno otisnuto prezime.


''U mandatu rektora Sveučilišta u Splitu, prof. dr. sc. Šimuna Anđelovića, Vlada Republike Hrvatske na čelu s predsjednikom Andrejem Plenkovićem osigurala je sredstva za kupnju ove zgrade za potrebe Filozofskog fakulteta i rektorata. Zgrada je nakon preuređenja u rujnu 2018. godine predana na korištenje studentima i zaposlenicima Sveučilišta u Splitu'', stoji na ploči.
 

Vezani članci Kod Splita izvučen torpedo - 4 Brodica još u četvrtak izvukla velik neeksplodirani torpedo: Javnost za to saznala tek danas Ilustracija U čekanju nove sezone i tragedije: U Dalmaciji nedostaju timovi hitne pomoći, na dva otoka baš je kritično

 

Time je na današnjem svečanom otvorenju preuređenih prostora u zgradi Poljičanka rektor sveučilišta Šimun Anđelinović osobno otkrio spomen-ploču na zgradi Filozofskog fakulteta na kojoj stoji njegovo ime - pogrešno otisnuto.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju