Rektor otkrio ploču na kojoj je njegovo prezime pogrešno otisnuto (Foto: Mario Jurič)
Rektor otkrio ploču na kojoj je njegovo prezime pogrešno otisnuto (Foto: Mario Jurič)

Na zgradi Filozofskog fakulteta u Splitu otkrivena je ploča s jednim gafom. Otkrio ju je rektor Šimun Anđelinović, kojemu je na ploči pogrešno otisnuto prezime.


''U mandatu rektora Sveučilišta u Splitu, prof. dr. sc. Šimuna Anđelovića, Vlada Republike Hrvatske na čelu s predsjednikom Andrejem Plenkovićem osigurala je sredstva za kupnju ove zgrade za potrebe Filozofskog fakulteta i rektorata. Zgrada je nakon preuređenja u rujnu 2018. godine predana na korištenje studentima i zaposlenicima Sveučilišta u Splitu'', stoji na ploči.
 

Vezani članci Hitna pomoć/ilustracija (Foto:Ivo Čagalj/Pixsell) Splitu prijeti kolaps: "Ovako nije bilo ni u vrijeme rata. Ako ovo ne stane bujati doći će trenutak kada više nećemo moći raditi!" Slika nije dostupna Splitski rektor 'o živima i mrtvima': 'S kosturima ja najbolje znam'

 

Time je na današnjem svečanom otvorenju preuređenih prostora u zgradi Poljičanka rektor sveučilišta Šimun Anđelinović osobno otkrio spomen-ploču na zgradi Filozofskog fakulteta na kojoj stoji njegovo ime - pogrešno otisnuto.