Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tradicionalno vježbanje

Rekordan broj prijavljenih Vodičana za trening Aktivne Hrvatske

PR
PR Foto: PR
Tradicionalni trening Aktivne Hrvatske u Vodicama ove je godine rekordan.

Više od 120 građana prijavilo se do sada za trening s timom Kineziološkog fakulteta iz Zagreba. Oni će vježbati u subotu, 28. svibnja u 18 sati na Trgu hrvatskih mučenika.
Projekt se održava pod pokroviteljstvom Predsjednika RH Zorana Milanovića, a uz podršku Ministarstva turizma i sporta te Hrvatskog olimpijskog odbora. Generalni partner projekta je HEP.
PR PR (Foto: PR)

„Trening u Vodicama uvijek ima posebnu energiju. Cijeli tim se jako veseli dolasku. Ovo nam je jubilarna deseta sezona i vjerujem da ćemo dobro trenirati i zabaviti se!“ – izjavio je voditelj trenerskog tima Ivan Antunović.
PR PR (Foto: Profimedia)

Uz Ivana, trening će biti pod vodstvom kineziologa Lukrecije Dragić, Anamarije Galeković i Karla Kligla. Program vodi ambasadorica i voditeljica projekta Renata Sopek.

PIK Vrbovec svim vježbačima u Vodicama daruje šunku u ovitku i PIK kuhanu šunku sa samo 2% masnoće uz koje je lako biti i sit i fit, a Rajska rajčice. Nutribullet za vježbače priprema zdravi napitak prema recepturi nutricionistice Karmen Matković, stručne suradnice projekta Aktivna Hrvatska.

Podravka daruje EVA – riblje proizvode pripremljene po tradicionalnim recepturama, vrhunske kvalitete i nutritivno bogatog sastava. AllergoSan poklanja Omni Biotic jer zdravlje počinje u crijevima, tu su i Jana i Mg Mivela za osvježenje, a Ewopharma PERSKINDOL proizvode koji uz pomoć mentola i pažljivo odabrane kombinacije eteričnih ulja koji ublažavaju bolove u mišićima i zglobovima. Herbalife Nutrition zamjenske obroke, dodatke prehrani i proizvode za sportsku prehranu.

Partneri projekta su INA – čista snaga, Janaf – jer energija povezuje, GRAWE osiguranje, Mentalni trening, Definicija Hrane, Falkensteiner Resort Punta Skala, Valamar hoteli Dubrovnik i Plava Laguna.

www.aktivnahrvatska.hr

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene