Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tri milijuna posjetitelja u 24 sata

Registar srušio sve rekorde!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Registar branitelja je srušio još jedan rekord u Hrvatskoj.

U prvih 24 sata imao je tri milijuna posjetitelja. To je za nešto vezano uz politiku još nezabilježeno. Zanimljivo, jedan posjetitelj u prosjeku pregleda 27 osoba koje se nalaze u Registru.

Pročitajte i ovo Darivanje krvnih matičnih stanica dobrovoljni darivatelji "Lijek je u nama": Zaklada Ana Rukavina organizira akciju upisa u registar Slika nije dostupna SJEDNICA U KNINU Vlada jednoglasno prihvatila prijedlog Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata

>> Hoće li biti istraga 'lažnjaka' iz Registra branitelja?

I dok ne opada interes za čitanje Registra pada interes za prijavljivanje 'lažnih branitelja'. Jučer je, podsjetimo, bilo 10.000 mailova u kojima su građani sumnjali u imena nekih koji se nalaze u Registru, a danas je u Ministarstvo stiglo samo 900 mailova. Sada sve to Ministarstvo mora provjeriti. Žalbe su uobičajne, za neke se sumnja kako imaju previše, neki premalo dana, a da nekima tamo nije niti mjesto.

Logična je ljutnja onih koji su godine proveli na prvim linijama dok se njihvoi vršnjaci bježali ili sudjelovali u kriminalnim pretvorbama i privatizacijama. Frustrirajuće je znati da je netko tko je proveo rat u inozemstvu na tom popisu i uistinu bi trebalo javno razotkriti tko je on. Još je veći problem s onima koji su s lažnim statusom uzeli sve moguće benificije, od stana do mirovine. Puno je onih koji misle da objava registra otvara nove podjele no posve je jasno da se pošteni ljudi koji su branili svoju zemlju nemaju čega ni bojati ni stidjeti. Među njima su svakako i stopostotni ratni vojni invalidi koje smo pratili na dodjeli novih automobila koji su njima ortopedska pomagala.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene