Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kao i lista poreznih dužnika

'Registar branitelja će biti objavljen u obliku internetske stranice'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar branitelja Predrag Matić Fred danas je još jednom objasnio kako bi trebao izgledati Registar branitelja.

Ministar je rekao kako će Registar branitelja biti objavljen u obliku internetske stranice, kao što je bilo s listama poreznih dužnika. Na stranici Registra korisnici će se moći registrirati i pretraživati ga po imenima.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna REGISTAR BRANITELJA Kako je moguće da 25 godina od početka Domovinskoga rata broj branitelja raste? Slika nije dostupna Oglasilo se Ministarstvo PROVJERILI SMO Kako je moguće da nakon 25 godina broj branitelja još uvijek raste?

>> Doznajte kako će izgledati službeni registar branitelja!

Kako je Matić objasnio, za početak se još neće ići s objavom ratnog puta. Ponovio je i kako se Registra ne treba sramiti. 'Ja se prvi ne sramim objave svojih podataka, prvi ću ih dati da se objave', rekao je Matić sa susreta invalida Domovinskog rata.

'Bit će objavljen broj dana koji je branitelj bio u Domovinskom ratu, je li bio pripadnih MUP-a ili MORHA-a, i je li bio borbeni ili neborbeni sektor. Uz one osnovne podatke, ime, prezime, ime oca, datum i mjesto rođenja', rekao je Matić.

'Dvojbeno, i jesam i nisam. Ima dosta ljudi koji nisu na pošten način stekli to pravo', rekao je branitelj Davor Pavlović.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene