Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Za iznimna postignuća

Hrvoju Krešiću uručena regionalna nagrada za TV novinarstvo "Gordana Suša": "To je uspjeh koji obvezuje"

Nagrada Gordana Suša za Hrvoja Krešića - 4
Nagrada Gordana Suša za Hrvoja Krešića - 4 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Nagrada Gordana Suša za Hrvoja Krešića - 1 Nagrada Gordana Suša za Hrvoja Krešića - 1 Foto: DNEVNIK.hr Nagrada Gordana Suša za Hrvoja Krešića - 2 Nagrada Gordana Suša za Hrvoja Krešića - 2 Foto: DNEVNIK.hr Nagrada Gordana Suša za Hrvoja Krešića - 3 Nagrada Gordana Suša za Hrvoja Krešića - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Nagrada Gordana Suša za Hrvoja Krešića - 4 Galerija 1/4 >>
Reporteru Dnevnika Nove TV Hrvoju Krešiću u Beogradu je uručena regionalna nagrada "Gordana Suša" za iznimna postignuća u televizijskom novinarstvu, osnovana ove godine.

Reporteru Dnevnika Nove TV Hrvoju Krešiću, u Beogradu je u četvrtak navečer uručena regionalna nagrada za televizijsko novinarstvo "Gordana Suša" za 2022. godinu.

Pročitajte i ovo Nagrada Nove TV - 1 Nova nagrada Nova TV dobitnica je certifikata Equal Pay Champion: "U društvu smo kompanija koje provode pozitivne promjene" Krešendo: Jadranka Kosor, Vesna Pusić i Hrvoje Krešić KREŠENDO HRVOJA KREŠIĆA Pikanterije i političke izdaje: "Složila mi se slika da su ga imali u šaci, moj muž je zamalo pao u nesvijest"

Hrvoje je prvi dobitnik te nagrade koju dodjeljuje Nezavisno udruženje novinara Srbije.

Nagrada je osnovana ove godine, a dodjeljuje se za iznimna postignuća u televizijskom novinarstvu. 

"Zaista mi je velika čast i veliko iznenađenje da sam u izrazito snažnoj konkurenciji ja uspio biti prepoznat kao osoba koja će po prvi put ponijeti ovu nagradu. O Gogi ne treba puno govoriti, bila je sinonim za hrabrost i odlučnost, za sve ono najbolje što novinar i novinarka mogu biti odnosno mogu raditi. Utoliko mi je također velika čast, bit će to na neki način teško breme koje će trebati nositi i opravdati. Recimo da je to uspjeh koji obvezuje", poručio je reporter Dnevnika Nove TV Hrvoje Krešić.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene