Obavijesti Video Pretražite Navigacija
redovite letačke aktivnosti

U sedam županija danas moguće probijanje zvučnoga zida

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U okviru planiranih zadaća Hrvatskog ratnog zrakoplovstva (HRZ) piloti 191. eskadrile lovačkih aviona 91. krila u srijedu, 24. veljače ove godine, u vremenu od 10 do 16 sati, provodit će redovite letačke aktivnosti tijekom kojih se može očekivati probijanje zvučnoga zida.

Letovi će se provoditi uz pridržavanje svih sigurnosnih mjera, a može se očekivati probijanje zvučnoga zida, priopćilo je Ministarstvo obrane (MORH).

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna bez straha MORH objavio upozorenje: Moguće probijanje zvučnog zida, pogledajte iznad kojih se područja očekuju detonacije Slika nije dostupna od 14 do 16 sati MORH poslao važnu obavijest za šest županija: Mole za razumijevanje i strpljenje

Letovi će se provoditi na području Zagrebačke, Bjelovarsko-bilogorske i Koprivničko-križevačke županije na visini od tisuću do deset tisuća metara te na području Požeško-slavonske, Osječko-baranjske, Virovitičko-podravske, Bjelovarsko-bilogorske i Koprivničko-križevačke županije na visini iznad deset tisuća metara, uz pridržavanje svih sigurnosnih mjera.

Tijekom provedbe planiranih letova i uslijed probijanja zvučnoga zida očekuje se kratkotrajna pojačana buka te MORH moli građane za strpljenje i razumijevanje.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene