Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dostupnost i zanimljivost

Redizajnirana Novatv.hr još preglednija i sadržajnija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Internetska stranica Nove TV odsada u redizajniranom i još sadržajnijem izdanju.

Nova TV na najbolji način želi zadovoljiti potrebe svojih korisnika. Zato internetska stranica Novatv.hr odsada na još jednostavniji, pregledniji i zanimljiviji način prezentira svoj sadržaj.

Pročitajte i ovo Ilustracija sve informacije na jednom mjestu Od danas aktivna web-stranica za sva pitanja vezana uz euro u Hrvatskoj Pogrešni podaci za COVID-19 - 4 BIZARNA GREŠKA "Maske su obavezne od 13. srpnja": Stranica koronavirus.hr davala pogrešne informacije turistima

Redizajnirano i još sadržajnije izdanje web stranice ima poboljšani pregledni prikaz TV programa, koji ističe atraktivnost pojedinog sadržaja. Svaki se sadržaj na stranici može linkati na Facebook, a postoje i microsajtovi koji detaljno prezentiraju najjače adute domaće produkcije Nove TV, kao što su Najbolje godine, Periferija city, Provjereno, Lud, zbunjen, normalan, Supertalent, Red Carpet ili IN magazin, ali i vrhunske strane sadržaje.

>> VIDEO: Od prve lopate do 5. rođendana Dnevnika Nove TV

Redizajnom Novatv.hr postaje još više mjesto na kojemu gledatelji u svakom trenutku mogu pronaći ažurne i nove podatke te detaljne novosti o nagradama, zanimljivostima i sadržajima serijskog, filmskog, zabavnog, sportskog i dječjeg programa. Također, svi sadržaji koje je gledatelj propustio na ekranu ili ih želi pogledati još jednom, dostupni su putem videoteke. A prisutan je i live streaming vijesti Nove TV, te utakmica Lige prvaka I boksačkih mečeva.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene