Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

"Pozdrav s lijevog boka"

Stigle prve reakcije na pobjedu Peđe Grbina: "SDP je izabrao čovjeka kakvog trebaju stranka i Hrvatska"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Peđa Grbin pobijedio je u drugom krugu unutarstranačkih izbora u SDP-u i postao novi predsjednik stranke. Ubrzo su stigle čestitke i stranke, ali i izvan nje.

SDP-ov gradonačelnik Rijeke Vojko Obrsnel na svojem je Twitter profilu čestitao Grbinu na pobjedi te dodao da idu "stvarati bolji SDP i vratiti ga na mjesto koje mu pripada".

Pročitajte i ovo Predsjednik SDP-a Peđa Grbin predstavljanje u zagrebu "Kada dobijemo povjerenje građana, Hrvatska više neće biti ista": Koalicija Rijeke pravde predstavila svoj program Peđa Grbin lider bez karizme Tko je Peđa Grbin? SDP-ov "Veli Jože" ispričavao se zbog pjevanja Thompsona i vožnje, a suprugu je branio od skandala

Grbinu je čestitala i Biljana Borzan, SDP-ova zastupnica u Europskom parlamentu. Dodala je da je SDP izabrao "čovjeka kakvog trebaju stranka i Hrvatska".

Osim stranačkih kolega, Grbinu je čestitao i bivši SDP-ovac Bojan Glavašević: "Želim ti mudrost, odvažnost i ustrajnost u borbi za solidarniju, pravedniju, ravnopravniju Hrvatsku", napisao je Glavašević.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene