Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Reakcija HDZ-a

'U Kitzbuhlu je Orešković saznao rezultate Milanovićeve vladavine'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na istup Zorana Milanovića, koji je ponovno kazao kako Tihomir Orešković mandatar koji neće odlučivati ni o čemu, niti će ga se išta pitati, reagirao je i HDZ.

Priopćenje koje je poslao HDZ objavljujemo u cijelosti:

Pročitajte i ovo Oleg Butković Je li pogodovao bratu? Butković odgovorio Benčić: "Obitelj se ne dira, a pravna stručnjakinja studirala je 18 godina..." Branko Bačić i Sabina Tandara Knezović, reporterka Dnevnika Nove TV GOST DNEVNIKA NOVE TV Hoće li na dan izbora moći raditi trgovine, tržnice, frizerski saloni...? ''Stvorili smo probleme, tamo gdje ih nije trebalo biti"

'Tehnički premijer, Zoran Milanović, posljednjih dana u nekoliko je navrata izjavio kako je Tihomir Orešković mandatar koji neće odlučivati ni o čemu, niti će ga se išta pitati. Tihomir Orešković odlučuje više i brže nego što je Milanović u stanju i shvatiti. Novi je mandatar i prije nego je postao premijer otišao na sastanak sa stranim investitorima, te ih uvjerio u ozbiljnost mjera koje namjerava poduzeti, što Milanoviću nije pošlo za rukom pune četiri godine. Nažalost, u Kitzbuhlu je Orešković saznao i poražavajuće rezultate Milanovićeve četverogodišnje vladavine.

Nadalje, Milanović te iste poslovne ljude, s kojima se sastao novi mandatar, sada pogrdno naziva gubernatorima. A kod istih tih 'gubernatora' u četiri godine zadužio je Hrvatsku za više od 100 milijardi kuna, a nas, našu djecu i unuke doveo u dužničko ropstvo iz kojeg nas sada mora izvlačiti nova Vlada mandatara Tihomira Oreškovića.

S druge strane, kao pravi hrvatski gubernator, Milanović je Vladinim zrakoplovom letio radi privatnog zadovoljstva, sa svojim prijateljima tajkunima skijao je po mondenim skijalištima, njegovi prijatelji i članovi njegove partije državne rezidencije koristili su za privatna ljetovanja... a gubernatorske navike i život na visokoj nozi plaćali su porezni obveznici.

Milanović u svijetu nije imao nikakav ugled. U međunarodnim krugovima bio je tek slučajni prolaznik. Umjesto da on i njegovi ministri odlaze u svijet, dovode investitore, poboljšavaju kreditni rejting i potiču ulaganja, u svijet je iz Hrvatske otišlo preko 100.000 mladih i obrazovanih ljudi u potrazi za boljim životom'.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene