Obavijesti Video Pretražite Navigacija
I investitore

Orešković o najvažnijem pitanju koje zanima građane

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na sastancima s investitorima u austrijskom Kitzbuhelu na kojima je protekla dva dana sudjelovao mandatar Orešković, glavno pitanje bilo je pitanje podrške političke stranke.

Mandatar Tihomir Orešković protekla je dva dana sudjelovao na sastancima s glavnim investitorima, onima koji kupuju državni dug. Pri povratku iz austrijskog Kitzbuhela u koejm je mandatar boravio s guvernerom HNB-a, Borisom Vujčićem, održao je press konferenciju na kojoj je iznio sve detalje sa sastanaka.

Pročitajte i ovo Zlata Hrvoj Šipek i Ivan Turudić tijekom Turudićeve prisege pred Saborom Osvrnula se i na Turudića Hrvoj Šipek: "Turudić do stupanja na dužnost nema nikakve ovlasti" Predsjednik Zoran Milanović s predstavnicima Mreže mladih Hrvatske - 1 Na sastanku s predsjednikom Iz Mreže mladih Hrvatske podsjetili na svoj zahtjev: "Savjet mladih RH ne bi smio imati ovlast koordinirati rad ostalih udruženja mladih"

Pri obraćanju javnosti kazao je i kako je među glavnim pitanjima koja su investitori postavili njemu kao mandataru bilo pitnje o političkoj podršci.

Kad sam prezentirao plan, dobio sam vrlo pozitivnu podršku investitora, no pitanje o podršci obiju strana bilo je glavno pitanje. Vidimo, razumijemo, vidimo da imate plan i način na koji ćete spustiti i rješavati dug i deficit, no pitanje koje je većina investitora postavila bilo je imate li podršku političke stranke.

Prije nego sam krenuo u Kitzbuhel, čuo sam se s gospodinom Karamarkom i Petrovom, vrlo sam jasno komunicirao koje su te naše glavne poruke. Kada mi komuniciramo, sve je jasno, no sada trebamo to implementirati.

Ja sto posto vjerujem da imam tu podršku i ne samo od koalicije i mojih partnera već, nadam se, kako ste vidjeli ovih dana, imat ćemo i podršku od druge strane. I to je bitno za Hrvatsku', poručio je Orešković.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene