Obavijesti Video Pretražite Navigacija
VEČERAS U DNEVNIKU NOVE TV u 19:15

Razgovor predsjednika Ive Josipovića s Mislavom Bagom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U tjednu burnih zbivanja na hrvatskoj političkoj sceni Dnevnik Nove TV nastavlja s nizom relevantnih intervjua s čelnim ljudima Vlade i oporbe.

Nakon intervjua s predsjednikom Vlade, Zoranom Milanovićem, šefom oporbe Tomislavom Karamarkom i bivšim ministrom financija Slavkom Linićem, u večerašnjem Dnevniku Nove TV u 19:15 donosimo intervju Mislava Bage s predsjednikom RH, Ivom Josipovićem.

Pročitajte i ovo Zdravko Mamić na konferenciji za novinare - 5 Bivši čelnik Dinama Zdravko Mamić dao intervju, komentirao i izbore u Hrvatskoj: "Ja mogu glasati" Premijer Andrej Plenković i Mislav Bago veliki intervju u dnevniku nove tv Plenković odgovorio je li mu žao što je imenovao Rimac državnom tajnicom, otkrio i kada Mađarska otvara granice

Predsjednik je s Mislavom Bagom razgovarao o sukobu premijera i bivšeg ministra Linića: je li sukob očekivao, što misli o njemu te što slijedi. Istaknuo je da su svi zabrinuti sukobom ovakvih razmjera. Otkrio je što će uslijediti nakon što dobije izvješća.

'Premijer je znao što mu brat radi, sigurno je znao'

Predsjednik Josipović komentirao je Mislavu Bagi mogućnost smjene Zorana Milanovića s mjesta čelnog čovjeka SDP-a i Vlade.

Cijeli intervju donosimo i na portalu Dnevnik.hr. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene