Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Porod ''u oblacima''

Majka koja je rodila u helikopteru: ''Svima bih zahvalila što su nam pomogli, što su bili strpljivi s nama''

Beba rođena u helikopteru (Dnevnik.hr)
Beba rođena u helikopteru (Dnevnik.hr)
Aktualno Galerija +0 Beba rođena u helikopteru (Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Marija Brnjac dijete je koje se u srijedu rodilo u helikopteru HRZ-a, na letu s otoka Raba prema riječkom KBC-u.

Uz posadu vojne letjelice, pri porođaju je pomoglo i vojno-medicinsko osoblje. Majka i dijete još su neko vrijeme proveli u zraku, dok nisu sletjeli na helidrom, odakle su hitno prevezni u riječku bolnicu. Majci Luciji ovo je treće dijete, no, kako kaže, prvo koje je rođeno u oblacima, što će zasigurno zauvijek pamtiti.

Pročitajte i ovo Ilustracija određen pritvor Majka šestomjesečnom djetetu davala lijek za shizofreniju: "Dobivalo je napade, bilo je u stanju katatonije, doslovno kao biljka" Slika nije dostupna Potres u Turskoj Čudo nakon gotovo dva mjeseca! Pronađena mama bebe koja je bila zatrpana ispod ruševina

''Ja bih svima zahvalila što su nam pomogli, što su bili strpljivi s nama i, eto, sve je prošlo u redu i hvala svima'', rekla je majka Lucija Brnjac.

Riječki liječnici pohvalili su vojno-medicinsko osoblje za odlično i stručno obavljen posao. ''Savršeno su sve obavili. Majka je savršeno i dijete je dovezeno u izvanrednom stanju i osmijeh na licu majke koja je došla u dežurstvo u pet i pol nakon što je rodila stvarno je lijepo, više nego emotivno'', rekao je prof. dr. sc. Herman Haller, predstojnik klinike za ginekologiju i porodništvo KBC Rijeka.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene