Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dvaput privedeni Raukar i Celakoski

Raukar pozlilo pa puštena po drugi put iz policije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Urša Raukar i Teodor Celakoski u poslijepodnevnim satima ponovno su završili u policiji.

Nešto iza 15 sati privedeni su na policijsku obradu, nakon što im je izrečena zabrana prilaska Varšavskoj ulici. Čini se kako su privedeni zbog ponovnog dolaska u Varšavsku, no Raukar je, izašavši iz 'marice', novinarima poručila da nisu bili u Varšavskoj nego u Gundulićevoj. Ubrzo nakon privođenja, Urši Raukar je pozlilo te joj je liječnička pomoć pružena u prostorijama policije. Kako doznajemo u zagrebačkoj policiji, liječnici su procijenili da nema potrebe za hospitalizacijom, a ubrzo nakon toga puštena je iz policije. Pušten je i Celakoski.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Celakoski odbrusio Pernaru VIDEO: 'Nemoj me grliti i nemoj da se dogodi sra..' Slika nije dostupna Projekt Cvjetni trg Predsjednik istražnog povjerenstva za Hypo reći će kako je HOTO grupa dobila kredit

Raukar i Celakoski dvoje su od 142 privedenih aktivista, ali i umjetnika te gradskih vijećnika i građana, koji su tijekom dana prevezeni u policijske postaje zbog pružanja pasivnog otpora policiji tijekom intervencije u Varšavskoj ulici, gdje su htjeli spriječiti radove.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene