Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gotovo jednoglasno

Raspušten riječki HDZ

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Riječki Gradski odbor HDZ-a raspušten je na današnjoj sjednici primorsko-goranskog Županijskog odbora HDZ-a gotovo jednoglasno.

Riječki Gradski odbor HDZ-a raspušten je na današnjoj sjednici primorsko-goranskog Županijskog odbora HDZ-a gotovo jednoglasno, a na čelo novoosnovanog povjerenstva izabran je Lucian Vukelić, priopćeno je večeras iz te stranke.

IZ HDZ-a navode da je raspuštanje riječkog Gradskog odbora obavljeno na prijedlog predsjedništva Županijskog odbora HDZ-a te da je odluka donijeta nakon dubokih analiza, preciziranja i definiranja stavova u skladu sa interesima stranke.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković u stožeru HDZ-a Objava nakon rezultata Oglasio se Plenković: "Uskoro ćete saznati s kim ćemo imati većinu" Biračko mjesto Željezno Žumberačko - 6 Što su im obećali? FOTO I ovdje je pobijedio HDZ: Vjernim biračima ni ovakvi uvjeti nisu zasmetali

>> Šef HDZ-a: Sad smo u depresiji; Lesar: Premijer ne plače, ali građani da

U povjerenstvu su Lucian Vukelić i još sedam članova koji su dobili povjerenje Županijskog odbora, a njihov zadatak bit će stabilizacija najjače oporbene stranke te konsolidacija i priprema na predstojećim lokalnim izborima, stoji u priopćenju.

Posljednje vodstvo riječkog HDZ-a izabrano je prije nekoliko mjeseci, kada je za predsjednika Gradskog odbora izabran Mile Biondić koji je i ranije, tijekom 90-tih, bio predsjednik riječkog HDZ-a. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene