Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema jedinstva

Raspušten posvađani velikogorički ogranak HDZ-a

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trzavice u velikogoričkom HDZ-u između ljudi okupljenih s jedne strane oko gradonačelnika Dražena Barišića, a s druge oko nekadašnjeg ministra financija Ivana Šukera, traju već neko vrijeme, a loša komunikacija napokon je dovela do raspuštanja ogranka.

Županijski odbor HDZ-a Zagrebačke županije jednoglasno je večeras raspustio Gradski odbor stranke u Velikoj Gorici te imenovao povjerenstvo na čelu s potpredsjednikom ŽO HDZ-a Rudolfom Vujevićem, potvrdio je Hini predsjednik ŽO HDZ-a Dražen Bošnjaković.

Kao razloge raspuštanja, Bošnjaković je naveo loše funkcioniranje i podjele unutar organizacije, zbog čega je većina temeljnih ogranaka stranke u Velikoj Gorici zatražila raspuštanje Gradskog odbora.

Pročitajte i ovo Lampion Problem nasilja nad ženama Ubojstvo dvaju žena obilježilo kraj godine u Velikoj Gorici: "Sve je gore i gore i ničemu dobrom se ne možemo nadati" Slika nije dostupna Apel iz Velike Gorice "Ovo nitko ne zaslužuje": Facebookom se širi dirljiva fotografija

>> SDP i HNS zajedno u Velikoj Gorici: 'Gdje dođe HDZ, trava ne raste'

"Još u srpnju tražili smo od Gradskog odbora da riješi probleme, kako bi organizacija mogla funkcionirati jedinstveno, no to se nije dogodilo pa su gotovo dvije trećine temeljnih ogranaka zatražile raspuštanje organizacije", rekao je Bošnjaković.

Kazao je i da je pred povjerenstvom zadaća da konsolidira organizaciju i pripremi ju za lokalne izbore na kojima se, kazao je, očekuje da će HDZ-ov kandidat za velikogoričkog gradonačelnika biti sadašnji gradonačelnik Dražen Barišić kojemu, ističe Bošnjaković, ankete daju najveće šanse da osvoji još jedan mandat.

Istaknuo je da se za Barišića kao gradonačelničkog kandidata opredijelila većina temeljnih ogranaka HDZ-a u Velikoj Gorici. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene