Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Elektroničke iskaznice samo evidencija

Ako i ne dolaze u Sabor, nema sankcija za zastupnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Cijelo poslijepodne zastupnici u polupraznoj sabornici raspravljaju sami o sebi i svojim budućim pravima i obvezama.

Prijedlog vladajućih da se elektroničkim iskaznicama zastupnici prijavljuju kada dođu na posao, razljutila je mnoge. Dio oporbe ljuti što neće biti sankcija za one koji se pokažu kao neredoviti na poslu. Vladajući pak tvrde da im nije cilj natjerati zastupnike da dolaze na posao, već imati modernu evidenciju.

Pročitajte i ovo Armin Hodžić Jedan novi predstavnik Sastali su se predstavnici manjina: "Jedinstveni smo, prioritet nam je boljitak svih građana" Zastupnici koji nisu ušli u Sabor Sabor pa pa Njih više nećemo gledati u Saboru: Bili su među najglasnijima, ali sada će rasprave gledati samo na TV-u

'O sankcijama o tom-potom', poručio je Josip Leko, potpredsjednik Sabora. 'Bojim se da će taj o tom-potom trajati dok ste vi na vlasti', rekao je Dragutin Lesar, saborski zastupnik laburista.

'Umjesto upisivanja to ćemo raditi putem iskaznice, ne vidim probleme', rekao je saborski zastupnik SDP-a Ivo Jelušić. 'Manje falsifikata ima ako se rukom upišemo u knjigu sve ostale malverzacije s karticama su poznate', smatra HDZ-ova zastupnica Đurđica Sumrak.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene