Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Cijelo poslijepodne zastupnici u polupraznoj sabornici raspravljaju sami o sebi i svojim budućim pravima i obvezama.


Prijedlog vladajućih da se elektroničkim iskaznicama zastupnici prijavljuju kada dođu na posao, razljutila je mnoge. Dio oporbe ljuti što neće biti sankcija za one koji se pokažu kao neredoviti na poslu. Vladajući pak tvrde da im nije cilj natjerati zastupnike da dolaze na posao, već imati modernu evidenciju.

Vezani članci Arsen Bauk prosvjeduje ne noseći zaštitnu masku na sjednici Sabora - 3 Oporba dogovara tko će zamijeniti Škoru na mjestu potpredsjednika Sabora: "Jedna vrsta statusa quo" Slika nije dostupna Neobična rasprava u Saboru o tropskom drvetu, pečenju krafni i čačkalicama

'O sankcijama o tom-potom', poručio je Josip Leko, potpredsjednik Sabora. 'Bojim se da će taj o tom-potom trajati dok ste vi na vlasti', rekao je Dragutin Lesar, saborski zastupnik laburista.

'Umjesto upisivanja to ćemo raditi putem iskaznice, ne vidim probleme', rekao je saborski zastupnik SDP-a Ivo Jelušić. 'Manje falsifikata ima ako se rukom upišemo u knjigu sve ostale malverzacije s karticama su poznate', smatra HDZ-ova zastupnica Đurđica Sumrak.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.