Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tužbama zasigurno mogu dobiti dodatne stvari koje će biti najravno najbolje upotrebljene, a to je za školovanje djece


Ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić danas je govorio o tužbama koje priprema za sve one koji ga, kaže napadaju i optužuju bez ikakvih dokaza. Na taj način će kaže - sebi priskrbiti dodatne prihode. Izmišljati priče bez dokaza, poručuje Ostojić, nikako nije dobro.

Vezani članci Dubravko Jagić (Foto: Dnevnik.hr) Sindikat policije o slučaju dva nigerijska studenta: "Nema teorije da policija bilo koga nađe u Zagrebu, stave ga u maricu i odvedu u BiH" Turisti u Zadru, ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) Nova metodologija: Hrvatska je lani od turizma zaradila 600 milijuna eura manje nego što se mislilo

'Tužbama protiv lažova zasigurno mogu dobit dodatne stvari koje će biti naravno najbolje upotrebljene, a to je za školovanje djece, hvala im na tome i drago je da sam napokon u prilici da mogu imati dodatne prihode. A oni koji žele lagati, a ne zna se kojom svrhom to imaju namjeru raditi, te sam tužbe napravio, radim redovito i potičem i ovaj dio kako se kaže, odvjetnički, da i oni imaju svoj dio prihoda', rekao je Ostojić.