Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon provedene noći

FOTO Ralice obavile posao: Osnovnoškolci kreću kući sa Sljemena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Devedesetak učenika 3. razreda OŠ Retkovac, koji su u petak ostali odsječeni na Sljemenu zbog snježnog nevremena, napokon se može vratiti kućama.

Ralice su tijekom noći očistile snijeg s ceste za Sljeme te školski autobusi s učenicima OŠ Retkovec mogu krenuti nazad prema Zagrebu.

Pročitajte i ovo Snijeg - 2 Sve veći izazov Sve je mirisalo na odličnu godinu, a onda - katastrofa: "Ovo je najgora situacija koja nam se mogla dogoditi" Zimske radosti na Sljemenu Goleme brojke Besplatna žičara, građane se moli samo jedna stvar: "Svakih sat vremena žičarom se prevezlo 1000 posjetitelja"

Podsjetimo, devedesetak učenika 3. razreda OŠ Retkovec ostalo je odsječeno na Sljemenu zbog snijega koji je zatrpao sljemensku cestu. Oni su se u petak trebali vratiti iz škole u prirodi, no sljemenska cesta zbog prevelikog snijega nije bila za promet.

BANDIĆ: Ja sam KRIV što je stotinu osnovnoškolaca zapelo na Sljemenu!

Četiri ralice krenule su tijekom noći prema Sljemenu i uspjele učiniti sljemensku cestu prohodnom za vozila. Djeca su noć prespavala u domu.

BANDIĆ: 'Neka se djeca zabavljaju!'

Gradonačelnik Milan Bandić izjavio je u petak kako se do djece moglo probiti s druge strane sljemenskog brda, no njegovom odlukom ostala su na Sljemenu.

'Naredio sam da djeca ostanu gore kako bi se mogla zabaviti', dodao je Bandić, izazvavši tako oduševljenje djece.

Neslužbeno doznajemo da autobusi kojima su djeca putovala na Sljeme nisu imali zimske gume te su se odbili spustiti iza ralica.

Sve informacije o ovom slučaju šaljite nam na moj.report@novatv.hr.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene