Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na optužbe Darka Milinovića da je odgovoran za smrtonosnu aferu Baxter, ministar zdravlja Rajko Ostojić reagirao je najavom tužbe protiv svog prethodnika jer drži da ga je oklevetao.


Ministar zdravlja Rajko Ostojić reagirao je na današnje priopćenje svog prethodnika Darka Milinovića najavom tužbe protiv njega zbog klevete.

>> Milinović prozvao Ostojića zbog 'afere Baxter'!

Vezani članci Darko Milinović Darko Milinović hospitaliziran u Gospiću, ima upalu pluća: "Primam kisik" Ličko-senjski župan Darko Milinović Darko Milinović osniva stranku LiPO: "Želimo biti stranka modernog demokršćanskog svjetonazora prihvatljiva što širem broju ljudi"

'Saborski zastupnik Darko Milinović danas se obratio medijima s izjavom u kojoj dezinformira javnost iznoseći klevete protiv ministra zdravlja Rajka Ostojića. Obzirom da je riječ o kaznenom djelu klevete, ministar Rajko Ostojić odmah je angažirao odvjetnika koji će podnijeti tužbu protiv Darka Milinovića', stoji u kratkom priopćenju poslanom iz Ostojićeva ureda.

Podsjetimo, Milinović je ranije danas poslao medijima priopćenje u kojemu je, među ostalim, Ostojića prozvao da je odgovoran za aferu Baxter, a optužio ga je i za navodno spornu nabavku CT uređaja za KBC Zagreb kada je početkom prošlog desetljeća bio na funkciji zamjenice tadašnje ministrice zdravstva.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook