Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon optužbe za Baxter

Rajko Ostojić tuži Darka Milinovića za klevetu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na optužbe Darka Milinovića da je odgovoran za smrtonosnu aferu Baxter, ministar zdravlja Rajko Ostojić reagirao je najavom tužbe protiv svog prethodnika jer drži da ga je oklevetao.

Ministar zdravlja Rajko Ostojić reagirao je na današnje priopćenje svog prethodnika Darka Milinovića najavom tužbe protiv njega zbog klevete.

Pročitajte i ovo Gordan Maras, Darko Milinović i Hrvoje Krešić, reporter Dnevnika Nove TV Milinović i Maras o izborima Što se događa iza kulisa kampanje: "On nije žrtvovan da isprovocira Milanovića već mu je Plenković to naredio! A SDP je napravio veliku pogrešku..." Darko Milinović ''Jogurt revolucija'' Milinović prozvao Plenkovića: ''Gledao si iz Bruxellesa kako ginemo... Ja nisam imao anemiju kojom bih izbjegao Tuđmanov poziv za boj''

>> Milinović prozvao Ostojića zbog 'afere Baxter'!

'Saborski zastupnik Darko Milinović danas se obratio medijima s izjavom u kojoj dezinformira javnost iznoseći klevete protiv ministra zdravlja Rajka Ostojića. Obzirom da je riječ o kaznenom djelu klevete, ministar Rajko Ostojić odmah je angažirao odvjetnika koji će podnijeti tužbu protiv Darka Milinovića', stoji u kratkom priopćenju poslanom iz Ostojićeva ureda.

Podsjetimo, Milinović je ranije danas poslao medijima priopćenje u kojemu je, među ostalim, Ostojića prozvao da je odgovoran za aferu Baxter, a optužio ga je i za navodno spornu nabavku CT uređaja za KBC Zagreb kada je početkom prošlog desetljeća bio na funkciji zamjenice tadašnje ministrice zdravstva.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene