Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kandidatura za gradonačelnika

Rajko Ostojić predao 17.155 potpisa potpore Izbornom povjerenstvu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Rajko Ostojić, kandidat za zagrebačkog gradonačelnika koalicije SDP, HNS i HSU, predao je Izbornom povjerenstvu Grada Zagreba prikupljenih 17.155 potpisa potpore čime je njegova kandidatura postala pravovaljana.

Ostojić je na konferenciji za novinare ispred zgrade Gradske uprave gdje se nalazi Gradsko izborno povjerenstvo, zahvalio svima na potpisima, kako građanima tako i predsjednicima zagrebačkih organizacija koalicijskih stranaka i poručio da je okupio "tim za pošteniji i pravedniji Grad Zagreb".

>> Ministar zdravlja najavio reviziju zapošljavanja

Na upit novinara zašto je odlučio već danas predati potpise za svoju kandidaturu Ostojić je odgovorio da je u tri dana prikupljeno čak tri puta više potpisa nego što je potrebno, ali da će njegovi aktivisti ostati na uobičajenim punktovima u gradu. "Ovo je pred kampanja", ocijenio je dodavši da će se i dalje informirati građane o projektima u njihovom kvartu ili četvrti.

Zauzeo se za dvosmjernu komunikaciju s građanima i naglasio da će početi već u lipnju sređivati stanje u Gradu. Upitan vodi li tzv. "negativnu kampanju" na svojim predizbornim plakatima rekao je da "ne vodi negativnu već činjeničnu i inspirativnu kampanju koja navodi ljude na razmišljanje". Sve što je na tim plakatima su u biti činjenice, dodao je. Ključno je pitanje što je tu bitno, nastavio je i postavio pitanje je li se za "disko rasvjetu koja je na Domovinskom mostu radila šest mjeseci moglo primjerice napraviti 135 dječjih igrališta, koja nedostaju Gradu Zagrebu".

Novinari su Ostojića, koji je i ministar zdravlja upitali i kada će otići na godišnji odmor što je i ranije najavio kako bi se mogao posvetiti kampanji na što je on rekao da će to objaviti u medijima. Ponovio je da je već iskoristio sedam dana godišnjeg mora zbog kampanje, kao i da neće koristiti niti jedan resurs Ministarstva zdravlja za svoju kampanju.(Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Pročitajte i ovo Opljačkana pošta, ilustracija Usred dana U popularnom trgovačkom centru maskirani razbojnici opljačkali zaposlenika pošte Grafit na Zrinjevcu Na udaru i stranke FOTO Pogledajte uvredljive grafite koji su osvanuli preko noći u centru Zagreba

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene