Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Komentirao rezultate istraživanja Dnevnika Nove TV

Ostojić: Ja sam kandidat tek 6 tjedana, a neki su već godinama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
SDP-ov kandidat za zagrebačkog gradonačelnika i aktualni ministar zdravlja Rajko Ostojić komentirao je danas istraživanje Dnevnika Nove TV prema kojima je njegov protukandidat Milan Bandić u značajnoj prednosti.

Ostojić je rekao kako je ovo još rana faza kampanje te da je do izbora daleko, a on osobno, u vremenu koje mu predstoji, pojasnit će svoj program. 'S obzirom da sam ja kandidat svega šest tjedana, a neki su mjesecima i godinama, mislim da je ovo vrlo rana faza i rezultat je zbilja dobar', rekao je Ostojić novinarima na obilježavanju Svjetskog dana bolesnika.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Ja sam poseban!' VIDEO Bandić pobjednički govor započeo čitanjem pisma dječaka s Črnomerca Slika nije dostupna Čestitao Bandiću Ostojić priznao poraz: S Bandićem će nam trebati jako, jako puno sreće

>> Danas bi Bandić pobijedio, doznajte tko su njegovi birači!

Do izbora je još daleko, ustvrdio je dodavši kako ima puno vremena objasniti građanima ono što su oni pokazali u anketi, a to je da više od polovice njih misli kako Zagreb ide u lošem i krivom smjeru. 'To su u biti vjesnici promjena. Apsolutno ne dvojim da će Zagrepčanke i Zagrepčani prepoznati da Zagreb treba noviju, pošteniju i moderniju vlast', ustvrdio je Ostojić obećavši kako tijekom kampanje neće trošiti resurse Ministarstva zdravlja.

Bandić: Djela govore više od riječi

U životu treba skočiti pa reći hop, djela govore više od riječi', rekao je danas zagrebački gradonačelnik Milan Bandić komentirajući na novinarsko pitanje rezultate ankete po kojoj pobjeđuje u drugom krugu izbora za zagrebačkoga gradonačelnika.

Na pitanje kako komentira to što je u provedenoj anketi dobio većinu glasova HDZ-ovih birača, Bandić je ponovno odgovorio da djela govore više od riječi. 'A moji jedini istinski pravi koalicijski partneri su Zagrepčanke i Zagrepčani, moji sugrađani', poručio je Bandić. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene