Turistička sezona je počela, a radovi na plaži u Rogoznici u punom su jeku. Bageri i turisti, jedni do drugih.


Iz Rogoznice turisti bježe glavom bez obzira, kaže jedan od iznajmljivača koji se javio našem portalu (podaci poznati redakciji).

Vezani članci Kerumovo poduzetništvo (Foto: Dnevnik.hr) - 1 "Bog me nadario da mogu raditi sve": Kerum širenjem svog turističkog kompleksa u Rogoznici izazvao novu buru Slika nije dostupna Požar kod Omiša pod nadzorom, izgorjelo 60 hektara

'Radovi su počeli u ponedjeljak ujutro i traju po cijeli dan. To je buka, grozno... Postavljaju se novi tuševi. Kako je riječ o jednoj od dvije glavne gradske plaže u Rogoznici, za naše je mjesto to prava katastrofa. Jedni gosti koje sam imao u kući su već otišli zbog radova, a drugi svaki dan idu na neke izlete', ispričao je zabrinuti iznajmljivač.

Dodaje kako nisu otišli samo njegovi gosti već i mnogi drugi, a oni koji su odlučili ipak ostati ogorčeni su jer to nije odmora kakav su zamišljali.

Iz općine su im svima poručili da budu malo strpljivi i ispričali se zbog kašnjenja radova. No, za one turiste koji su otišli već je - prekasno.