Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U krugu bolnice

Na helidromu KB-a Dubrava ogromna rupa: Helikopteri više ne mogu slijetati, doznajemo o čemu se radi

Radovi u KB Dubrava - 1
Radovi u KB Dubrava - 1 Foto: DNEVNIK.hr
Na heliodromu Kliničke bolnice Dubrava iskopana je ogromna rupa. Doznajemo o kakvim je radovima riječ.

Ogromna rupa vidljiva je na prostoru na kojem je helidrom KB Dubrava, a na prostoru su radni strojevi. Iz bolnice poručuju da je u tijeku rekonstrukcija heliodroma.

Pročitajte i ovo KB Dubrava Problemi zbog opreme Iz KB-a Dubrava pacijentima uputili važnu obavijest, pacijenti moraju u druge zagrebačke bolnice Prim. dr. sc. Igor Rudež Veliki uspjeh KB-a Dubrava Devet transplantacija srca u dva mjeseca! "U toj lutriji koja se zove Eurotransplant očito smo u zadnje vrijeme došli na vrh"

"U tijeku je rekonstrukcija helikopterskog uzletno-sletnog poligona u krugu KB Dubrava. Trenutno se vrše pripremni radovi za betoniranje temeljne AB ploče uzletno-sletne staze helidroma", odgovorili su iz ravnateljstva bolnice za DNEVNIK.hr.

Radovi u KB Dubrava - 1 Radovi u KB Dubrava - 2 (Foto: DNEVNIK.hr)

Navode da su radovi prijavljeni Ministarstvu zdravstva 15. travnja 2021., a zemljani radovi na gradilištu u krugu KB Dubrava započeti su 31. svibnja 2021.

"Radovi se izvode po projektnoj dokumentaciji, a predviđeni rok za završetak radova je 90 dana od početka radova. KB Dubrava nema pričuvni prostor namijenjen za slijetanje helikoptera", dodaju u odgovoru iz bolnice.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene