Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PONEDJELJAK, 1. STUDENOG

Pogledajte kako rade trgovine i šoping centri na blagdan Svih svetih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog blagdana Svi sveti u ponedjeljak neće sve trgovine raditi uobičajenim radnom vremenom. U nastavku donosimo blagdansko radno vrijeme trgovačkih centara i lanaca.

U ponedjeljak, 1. studenog obilježava se blagdan Svih svetih. Dok će pojedini trgovački centri i lanci raditi po prilagođenom radnom vremenu, neki neće raditi uopće, a neki će raditi kao i inače u radnom tjednu. 

Lidl trgovine radit će po skraćenom radnom vremenu, do 14, 18 ili 20 sati. Detaljno radno vrijeme za svaku trgovinu možete pronaći ovdje.

Pojedini dućani Konzuma neće raditi, dok će većina u ponedjeljak držati otvorena vrata za kupce po skraćenom radnom vremenu. Neke trgovine radit će i po uobičajenoj praksi, a popis možete pogledati ovdje.

Trgovine Spara i Interspara radit će većinom do 14 sati, ali neke i puno radno vrijeme. Detaljan popis pronađite ovdje.

Radno vrijeme Kauflanda u ponedjeljak bit će drugačije ovisno o lokaciji. Ako planirate u kupovinu, prvo ovdje provjerite radno vrijeme određene poslovnice.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna promjene u prometu Od subote u Zagrebu na snazi posebna prometna regulacija: Pogledajte što se sve mijenja uoči blagdana Svih Svetih

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna vremenska prognoza Do kada ćemo imati sunčane dane i kakvo nas vrijeme očekuje za blagdan?

Po prilagođenom radnom vremenu radit će i Eurospin poslovnice. Većina će raditi do 15 sati, ali prije polaska u trgovinu provjerite radno vrijeme ovdje.

Prodavaonice Studenca radit će prema svom nedjeljnom radnom vremenu koje možete provjeriti ovdje.

Trgovački centri

Arena centar neće raditi u ponedjeljak, izuzev kina, kasina, kafića te jednog lanca brze prehrane. Više pronađite ovdje.

Jedino ugostiteljski objekti, kino i dva lanca brze prehrane radit će za Sve svete u Avenue Mallu. Radno vrijeme provjerite ovdje.

Trgovački centar City centar One neće raditi ni u Zagrebu ni u Splitu, osim pekarne, slastičarne, kina i prehrambene trgovine. Više pojedinosti za svaki grad pogledajte ovdje.

Portanova u Osijeku neće raditi, ali pojedini sadržaj ipak će biti dostupan posjetiteljima. Detaljan popis pogledajte ovdje.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene