Obavijesti Video Pretražite Navigacija
(ne)radni dan

Detaljan popis: Pogledajte kako rade trgovine i šoping-centri ove nedjelje

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Provjerili smo radno vrijeme trgovina i šoping-centara ove nedjelje.

Druga nedjelja u godini nekim je trgovinama i šoping-centrima jedna od 16 koliko ih smiju raditi. Provjerili smo tko radi, a tko ne.

Studenac - radno vrijeme

Trgovine Studenca ove nedjelje rade. Od kada do kada je radno vrijeme pojedine poslovnice pogledajte na njihovim stranicama.

Plodine - radno vrijeme

Iako je većina poslovnica Plodina nadolazeće nedjelje zatvorena, postoje iznimke. U Zagrebu radi jedna poslovnica i to u Z centru, a u Rijeci na adresi Labinska ul. 51 dok u Osijeku i Splitu ne rade nijedne Plodine. Provjerite iznimke.

SPAR - radno vrijeme

Prema podacima na Sparovoj stranici, 14. siječnja otvoreno je devet poslovnica. Po jedna u Slavonskom Brodu (Osječka 284), Rijeci (Rijeka Tower), Zagrebu (City Center One West i Zagreb King Cross), Koprivnici (Kolodvorska 31a), Ivanić Gradu (Stjepana Majdeka 53), Pregradi (Ulica Janka Leskovara 46) te dvije u Osijeku (u Portanovi i na adresi Strossmayerova 167). Pogledajte radna vremena tih trgovina.

Pročitajte i ovo Napad na hutiste Napetost na vrhuncu Stručnjak otkriva kolike su šanse da se sukob iz Jemena proširi: Čeka se reakcija jedne zemlje, onda je sve moguće

Lidl - radno vrijeme

Nadolazeće nedjelje radit će samo neke Lidl poslovnice i to u Zagrebu na adresi Ilica 201, Dubrava 33 te Lastovska ulica 42.

Kaufland - radno vrijeme

Kaufland trgovine ove nedjelje ne rade.

Konzum - radno vrijeme

Gotovo 40 Konzumovih poslovnica će ove nedjelje raditi. Radno vrijeme ovisi o gradu i veličini trgovine pa provjerite kakva je situacija u vašem gradu na interaktivnoj mapi.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović Svečanost HRM-a Milanović o novom ministru: "Habijan je gej, ne? Milinović je pogriješio, ljudima se ne rugaš zbog toga"

City Center one - radno vrijeme

City Center je objavio da će u Zagrebu ove nedjelje raditi centar West, dok će East raditi iduće nedjelje. U Splitu neće raditi ove 14. siječnja.

Arena centar - radno vrijeme

Trgovine Arena centra neće raditi nijedne nedjelje u siječnju.

Avenue Mall - radno vrijeme

Avenue Mall nedjeljom je zatvoren do kraja siječnja.

Tower Center Rijeka - radno vrijeme

Prema obavijestima na stranici, Tower Center Rijeka će ovu nedjelju raditi. 

STOP SHOP retail parkovi

Retail park STOP SHOP Našice bit će otvoren u nedjelju, 14. siječnja te će pojedine trgovine raditi prema nedjeljnom radnom vremenu.

STOP SHOP Čakovec, Daruvar, Đakovo, Gospić, Ludbreg, Pazin, Velika Gorica, Vinkovci, Kaštel Sućurac, Labin i Osijek neće raditi ove nedjelje. Također, parkovi neće biti otvoreni niti jednu nedjelju tijekom siječnja.

STOP SHOP Valpovo, kao i do sada, tijekom cijele godine neće raditi nedjeljom.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene