Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PROSVJED PROTIV MOLITELJA

Glasnović: Zaustavimo crvene bandite koji napadaju nedužne

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Radnička fronta točno u podne organizirali su prosvjed ispred KBC-a Sestre milosrdnice protiv udruge "40 dana za život" koji mole protiv abortusa.

"Uz dobacivanja, uvrede i molitve, ali tu smo...ispred javno-zdravstvene ustanove KBC Sestre milosrdnice u Vinogradskoj. "Moliocima" su došli dati podršku i notorni neofašisti iz A-HSP, a očito ima i ratnih veterana koji štuju Fb proglas svog generala, jer sada ih je više nego prilikom naše prošle posjete", objavila je Radnička fronta nakon prosvjeda ispred bolnice u Vinogradskoj.

Pročitajte i ovo Peđa Grbin Nakon Milanovića Raspada se SDP-ova koalicija, otpale već tri stranke: ''Izgurali su nas'' Peđa Grbin parlamentarni izbori Šef SDP-a najavio promjene u koaliciji: "Nismo uspjeli postići dogovor"

Njima nasuprot stali su članovi iz A-HSP-a na čelu s Draženom Kelemincem koji su došli dati potporu članovima udruge "40 dana za život" koji mole protiv pobačaja. Prije prosvjeda saborski zastupnik Željko Glasnović pozvao je "sve domoljube" na podršku moliteljima.  

"Radnička fronta u Subotu 29. 10. 2016.g. s početkom u 12,00 sati organizira napad i akciju na molitelje za život ispred KBC Sestara milosrdnica (Vinogradska bolnica).

Pozivam svakog domoljuba da dođe i stane u zaštitu onih koji se zauzimaju molitvom za život. Ne dozvolimo tim crvenim banditima napadati mirne i nedužne ljude. Bog i Hrvati/ce", napisao je Glasnović.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene