Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Opet izvisili

Radnicima Diokija danas nisu isplaćene zaostale plaće

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Radnicima Diokija, usprkos prijašnjim dogovorima i obećanjima, danas nisu isplaćene plaće i zaostaci.

Prema obećanju Vlade kako će se radnicima Diokija zaostale plaće s tvrtkinim novcem danas sjesti na račun, to se nije dogodilo. Vlada nije uspjela postići konačni dogovor s vjerovnicima.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković sjednica Vlade Plenković se hvalio Rafaleima, najavio i što će biti iduća ulaganja u vojsku Andrej Plenković i Peđa Grbin Iz minute u minutu Domovinski pokret slikao se ispod velikog križa i oglasio o SDSS-u, a Grbin poručio da Plenković treba psihijatra

>> Ježić stavio potpis kojim prestaje biti većinski vlasnik Diokija

Radnici Diokija potražuju svojih pet plaća, dok je tvrtka radnicima Dine Petrokemije dužna šest plaća.

Radnicima je poručeno kako zaostale plaće mogu očekivati sljedeći tjedan, kada bi Vlada trebala postići konačni dogovor s vjerovnicima. Ukoliko se to sljedeći tjedan ne dogodi, radnici poručuju kako idu na Markov trg.

Podsjetimo, prvi potpredsjednik Vlade i ministar gospodarstva Radimir Čačić prije desetak dana je rekao kako će vlasnik Diokija Robert Ježić i najveći vjerovnici te tvrtke sutra potpisati ugovor o zamijeni duga za vlasnički udio u tvrtki. Čačić je također poručio radnicima da će im zaostale plaće dobiti u roku od sedam dana.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene