Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potpisao dokument

Ježić stavio potpis kojim prestaje biti većinski vlasnik Diokija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Robert Ježić je potvrdio danas da je potpisao sporazum o vlasničkom restrukturiranju kojim prestaje biti većinski vlasnik Diokija.

'Traženi dokumen je potpisan', stoji u SMS poruci koju je poslao Robert Ježić novinarki Poslovnog dnevnika. Ježić međutim nije otkrio i kakva će biti nova vlasnička struktura.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Afera HEP-DIOKI Optužnica protiv Sanadera i Ježića vraćena na Optužno vijeće Slika nije dostupna Zbog Fimi medije Odgođeno pripremno ročište Sanaderu za prodaju jeftine struje Diokiju

Vidonija Miletić Plukavec, bivša direktorica Diokija, koja je na to mjesto nedavno dala ostavku, poručila je za Poslovni kako nema nikakvih novih informacija, no da je sigurna kako će javnost o svemu biti pravovremeno obaviještena.

>> Josipović: Vratit ću Ježićev novac pokaže li se da je kriminalno stečen

Gore spomenuti dogovor će se naći na sjednici Vlade u četvrtak, a ujutro će, kako najavljuju izvori Ministarstva gospodarstva, s ključnim vjerovnicima biti utvrđeno točno stanje duga, sa svim pripadajućim kamatama.

Jučer je potpredsjednik Vlade i ministar gospodarstva Radimir Čačić nedvojbeno potvrdio kako Ježićev vlasnički udio sa sadašnjih 76 posto ide i ispod prije pregovaranih razina između pet i šest posto.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene