Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Radnici HEP-a isključili su struju na dva sata u pogonu Jadrankamena u Pučišćima nakon što su obećali radnicima u štrajku kako će je opet uključiti u 13 sati.


'Tvrde da su došli u redovitu kontrolu, ljudi rade i mi im vjerujemo', rekao je Tonči Drpić, predsjednik Nezavisnog sindikata Jadranakmena koji za petak najavljuje veliki prosvjed Bračana u Splitu.

Vezani članci Režije, ilustracija Novi udar na džepove građana: Zbog rasta obnovljivih izvora energije mogući zahtjevi za poskupljenjem struje Zgrada HEP-a u Zagrebu Dio Zagreba ostao bez struje nakon što se čuo glasan prasak, iz HEP-a poručuju: "Kvar je riješen, svi su ukopčani"

>> Radnici Jadrankamena nisu uspjeli zaplijeniti ključeve službenih vozila tvrtke

'Doći će cijeli Brač: žene, djeca, starci, svi! Cilj nam je da nam predsjednik Uprave da pismenu potvrdu da će u ponedjeljak isplatiti plaće za studeni, jer novca na računu ima. Ujedno, dolazimo po službene automobile Jadrankamena. Pogoni ne rade, nema potrebe da se administracija vozika i troši gorivo dok mi nemamo za kruh', najavljuje Drpić. Rekao je da neće otići dok se njihovi zahtjevi ne ispune, a policiji će prosvjed najaviti u srijedu. (Agencija VLM)