Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pojačat će se boja

Zbog greške na ilustraciji Hrvatske radit će se NOVE osobne iskaznice!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nove osobne iskaznice iskaznice ipak neće biti potpuno iste kao što ih je MUP prije tri dana predstavio. Područje Dubrovačko-neretvanske županije će biti vidljivije jer će se boja dodatno pojačati.

Glasnogovornik MUP-a Dušan Miljuš izjavio je da je ministarstvo odgovorilo županu Dobroslaviću te pojasnio da će područje Dubrovačko-neretvanske županije biti bolje vidiljivo, piše Dubrovnik.net.

>> Nastavlja se rasprava o osobnoj iskaznici: Župan traži ispravak greške!

Pročitajte i ovo Ilustracija žene koja je otkupila bezvrijednu narukvicu Policija traga za muškarcem Je li moguće da netko na ovo nasjedne? Pogledajte što je učinila lakovjerna žena Razrušeni hoteli u Kuparima - 2 Besplatna reklama Najpopularniji youtuber svijeta posjetio razrušeni hotel u Kuparima: Video ima 80 milijuna pregleda

'Uzorak koji je predstavljen javnosti je takozvani specimen (primjerak). Županija Dubrovačko-neretvanska je bila vidljiva, ali ćemo sada tu crvenu boju još malo pojačati kako bi bila još bolje uočljiva', kazao je Miljuš.

Dodao je kako do sada nije bila izdana nijedna osobna iskaznica te da dodavanje boje neće prouzročiti dodatne troškove. Kazao je i da je krivo interpretirana njegova izjava da se dubrovačko područje vidi kroz 'posebno povećalo'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene