Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pogledajte fotografije

Putnici morali preskakati hrpe snijega kako bi ušli u ZET-ova vozila!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna naša čitateljica jučer je oko 12 sati na stanici Remiza naišla na hrpe snijega koje su putnicima uvelike otežavale ulazak u tramvaj i autobus. Prenosimo vam njezine ogorčene riječi kao i fotografije koje je zabilježila.

'Šokirala sam se hrpama snijega na odlaznom stajalištu na Remizi i mukama ljudi koji su pokušavali ući u tramvaj. Kad sam se vraćala tramvajem dolazni peron na Remizi bio je zatrpan snijegom. A onda još veći šok! Neočišćena su i autobusna stajališta na Remizi. Starijim ljudima morali smo pomoći da se 'popnu' na hrpe snijega i uđu u autobus. Druga stajališta potpuno su očišćena. Zašto nije Remiza? Štrajka li ZET? Da su ostavili lopate na stajalištima putnici bi ih sami očistili. SRAMOTA!', napisala je čitateljica na Facebooku ljutita što tramvajsko okretište Remiza nije očišćeno.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Maksimirskoj Problemi u prometu FOTO U sudaru automobila i teretnog vozila ozlijeđene tri osobe ZET autobusi gradski prijevoz Pripazite prije odlaska u grad: Brojne izmjene u zagrebačkom prijevozu, ovo su novosti

>> Kaos zbog leda na cestama, Hitne pomoći pune pacijenata

Voditelj podružnice Zagrebačkog električnog tramvaja (ZET) Dubravko Baričević rekao je pak da je tijekom vikenda, kad je napadalo najviše snijega, najvećih problema bilo u tramvajskom prometu te da su u ZET-u svjesni da su 'krvotok grada' i da čine sve da bi i u takvim okolnostima radili.

Istaknuo je i da su imali 50-ak intervencija, 11 kvarova i tri sudara te da su dali sve što su mogli u tom trenutku.

Jeste li vi imali sličnih problema kao i naša čitateljica? Vaše priče i fotografije šaljite nam na moj.report@novatv.hr !

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene