Najavljeni prosvjed u Vukovaru komentirao je i predsjednik SDSS-a, Milorad Pupovac. Poručio je da svi imaju potrebu za istraživanjem ratnih zločina, i stradalnici Hrvati i stradalnici Srbi.

Galerija


Vukovarski prosvjed Milorad Pupovac (SDSS) ne smatra unutarstranačkim obračunom. Pupovac je komentirao i izjavu muškarca, koji ga je prije dva tjedna gađao ostacima hrane na Dolcu.

Vezani članci Mislav Bago s Miloradom Pupovcem (Foto: Vijesti u 17) Milorad Pupovac i dalje ne otkriva ostaje li u vladajućima: "Sve je rečeno..." Andrej Planković (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) Plenković o pružanju ruke Pupovcu: "Nisam ruku ni povukao. Hoću da svi Srbi koji žive u Hrvatskoj imaju struju i vodu"

Podsjećamo, osumnjičeni je izjavio da je razlog napada bila neugodnost koju je njegova žena doživjela od strane Milorada Pupovca. Optužila ga je za nepristojno odmjeravanje i neprimjereno obraćanje.

"Mogao je naći i bolje objašnjenje i bolje opravdanje za to što je učinio. Toliko ću reći zasada. A o tome što ću napraviti zbog te klevete to ću tek vidjeti", poručio je Pupovac.