Najavljeni prosvjed u Vukovaru komentirao je i predsjednik SDSS-a, Milorad Pupovac. Poručio je da svi imaju potrebu za istraživanjem ratnih zločina, i stradalnici Hrvati i stradalnici Srbi.

Galerija


Vukovarski prosvjed Milorad Pupovac (SDSS) ne smatra unutarstranačkim obračunom. Pupovac je komentirao i izjavu muškarca, koji ga je prije dva tjedna gađao ostacima hrane na Dolcu.

Vezani članci Milorad Pupovac na komemoraciji srpskim civilima (Foto: Dnevnik.hr) Milorad Pupovac: "Ja sam taj kojem treba prvome suditi. Neka sude kako god žele" Milorad Pupovac (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) Medved i Đakić HVIDR-u tražili da ne poduzima poteze zbog Pupovca: Predsjednik Glavnog odbora ponudio ostavku?

Podsjećamo, osumnjičeni je izjavio da je razlog napada bila neugodnost koju je njegova žena doživjela od strane Milorada Pupovca. Optužila ga je za nepristojno odmjeravanje i neprimjereno obraćanje.

"Mogao je naći i bolje objašnjenje i bolje opravdanje za to što je učinio. Toliko ću reći zasada. A o tome što ću napraviti zbog te klevete to ću tek vidjeti", poručio je Pupovac.