Najavljeni prosvjed u Vukovaru komentirao je i predsjednik SDSS-a, Milorad Pupovac. Poručio je da svi imaju potrebu za istraživanjem ratnih zločina, i stradalnici Hrvati i stradalnici Srbi.

Galerija


Vukovarski prosvjed Milorad Pupovac (SDSS) ne smatra unutarstranačkim obračunom. Pupovac je komentirao i izjavu muškarca, koji ga je prije dva tjedna gađao ostacima hrane na Dolcu.

Vezani članci Milorad Pupovac (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) Pupovac: ''Milošević odlazi u Knin da bi stavio križ na mržnju i nesporazume'' Milorad Pupovac Pupovac na komemoraciji žrtvama zločina: "Hrvatica je sjedila u krilu sestre Srpkinje kad ih je prostrijelio metak. Pale su kraj invalidskih kolica"

Podsjećamo, osumnjičeni je izjavio da je razlog napada bila neugodnost koju je njegova žena doživjela od strane Milorada Pupovca. Optužila ga je za nepristojno odmjeravanje i neprimjereno obraćanje.

"Mogao je naći i bolje objašnjenje i bolje opravdanje za to što je učinio. Toliko ću reći zasada. A o tome što ću napraviti zbog te klevete to ću tek vidjeti", poručio je Pupovac.